W każdej dyscyplinie sportowej na świecie, bez wyjątku czy to skoki narciarskie, piłka nożna, boks czy wyścigi samochodowe, pojawia się garstka kobiet, która na przekór wszystkiemu stara się udowodnić, że “jeżeli kobieta chce, to kobieta potrafi i nie ma dla niej rzeczy, których nie mogłaby wykonać“. Nic dziwnego zatem, że na scenie Counter-Strike’a pojawia się coraz to więcej dziewczyn, które przeważnie za sprawą rodzeństwa lub kolegów zaczynają swoją przygodę z popularną strzelanką.
W chwili obecnej można już mówić o niespełna 40stu dziewczynach w Polsce, które systematycznie ale z umiarem spędzają swój na grze w CS’a – naturalnie między malowaniem a dzikim seksem na plaży.
Wraz z zespołem redakcyjnym, którego składu nigdy nie poznacie przygotowaliśmy dla Was “10 najseksowniejszych zawodniczek Counter-Strike’a“. Uwierzcie mi… polskie dziewczyny są najcudowniejsze na świecie. No poza Azjatkami.
Proszę nie sugerować się numerkami.
1. Paula – DeeDee, zawodniczka D-Link PGS
2. Kasia – kote[q], bez klanu
3. Paulina - Stokrotka, bez klanu
4. Ania – shilla, zawodniczka D-Link PGS
5. Agata – mloda, zawodniczka D-Link PGS
źródło:
Znacie jakieś ogarniające gre i urode??
Ja dodam ze swojej strony jeszcze galerie
z wypadu do paryza dziewczyn z d-linka
W chwili obecnej można już mówić o niespełna 40stu dziewczynach w Polsce, które systematycznie ale z umiarem spędzają swój na grze w CS’a – naturalnie między malowaniem a dzikim seksem na plaży.
Wraz z zespołem redakcyjnym, którego składu nigdy nie poznacie przygotowaliśmy dla Was “10 najseksowniejszych zawodniczek Counter-Strike’a“. Uwierzcie mi… polskie dziewczyny są najcudowniejsze na świecie. No poza Azjatkami.
Proszę nie sugerować się numerkami.
1. Paula – DeeDee, zawodniczka D-Link PGS
2. Kasia – kote[q], bez klanu
3. Paulina - Stokrotka, bez klanu
4. Ania – shilla, zawodniczka D-Link PGS
5. Agata – mloda, zawodniczka D-Link PGS
źródło:
Kod: Zaznacz cały
http://www.espmania.pl/10-najseksowniejszych-graczek-csa/Znacie jakieś ogarniające gre i urode??
Ja dodam ze swojej strony jeszcze galerie
z wypadu do paryza dziewczyn z d-linka
Kod: Zaznacz cały
http://www.dlink-pgs.com/galeria/eswc-masters-2008?page=2