Na jakiego admina jest skarga ciemno tu
Czas zdarzenia 17.05.2014 okolo 17:30
Jakieś demo, screeny
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 45 minut i 5 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : `MacDzi
[AMXBANS] Przyczyna : ' OCHLON '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33265501 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 178.37.59.86 '
I uzasadnienie. ;] Admin o nicku ciemno tu wszedl na serwer bez zadnego vote czy zmiana czy nie dal do wybrania dwie mapy (zgaduje ze mapa mu sie nie spodobała) po zapytaniu czemu zmienil wyskoczyl z teksem ze jak sie nie podoba to mam wyjsc rozmowa sie toczyla ktos tam dostal bana za stwierdzenie iz fajnych adminow mamy na serwie poczym ja to podkreslilem i dostalem bana
według mnie admin nie zna zahamowań malo ludzi gra na serwie on pisze gracza ze nie podoba sie to wyjazd
prosze o upomnienie admina i pouczenie bo wchodzac na serwer zmienia mape banuje kilka os i z 20 os na serwerze zostaje z 10
Czas zdarzenia 17.05.2014 okolo 17:30
Jakieś demo, screeny
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 45 minut i 5 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : `MacDzi
[AMXBANS] Przyczyna : ' OCHLON '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 33265501 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 178.37.59.86 '
I uzasadnienie. ;] Admin o nicku ciemno tu wszedl na serwer bez zadnego vote czy zmiana czy nie dal do wybrania dwie mapy (zgaduje ze mapa mu sie nie spodobała) po zapytaniu czemu zmienil wyskoczyl z teksem ze jak sie nie podoba to mam wyjsc rozmowa sie toczyla ktos tam dostal bana za stwierdzenie iz fajnych adminow mamy na serwie poczym ja to podkreslilem i dostalem bana
według mnie admin nie zna zahamowań malo ludzi gra na serwie on pisze gracza ze nie podoba sie to wyjazd
prosze o upomnienie admina i pouczenie bo wchodzac na serwer zmienia mape banuje kilka os i z 20 os na serwerze zostaje z 10
więcej osób niech banuje to nikt tu grać nie będzie.