Witam. Ponieżej umieszaczam odwołanie według ustalonego wzoru.
Na jakiego admina jest skarga - Nie wiem co to był za admin. Sprawdźcie w AMXBans
Czas zdarzenia Dzisiaj 13.30
Jakieś demo, screeny
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'OCHLON'
[AMXBANS] Czas: '30 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:63170490'
[AMXBANS] Twoje IP: '178.235.253.65'
I uzasadnienie. ;]
Widzicie co Wasz admin zrobił? Zbanował na 30 minut za co? Za to że napisałem na say;u "cele mapy do chuja"??
Jest tu jakiś H@ czy cuś? Bo jeśli runda trwa aż do ostatnich sekund, bo gracze nie wykonują celów mapy a admin nic z tym nie robi, a banuje porządnych ludzi, którzą chcą troche pograć na serwie, ale nie ma takiej możliwości, bo za jedno przekleństwo otrzymujesz bana.
Jak będzie robić tak za każde przekleństwo, to nie będziecie mieli graczy na serwerze. Skłąda się, że jestem na pewnej sieci multiadminem i moderatorem na forum i za takie zachowanie na naszym serwie, traktowane by było ściągnięciem flag.
Sorka za błędy.
Na jakiego admina jest skarga - Nie wiem co to był za admin. Sprawdźcie w AMXBans
Czas zdarzenia Dzisiaj 13.30
Jakieś demo, screeny
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'OCHLON'
[AMXBANS] Czas: '30 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:63170490'
[AMXBANS] Twoje IP: '178.235.253.65'
I uzasadnienie. ;]
Widzicie co Wasz admin zrobił? Zbanował na 30 minut za co? Za to że napisałem na say;u "cele mapy do chuja"??
Jest tu jakiś H@ czy cuś? Bo jeśli runda trwa aż do ostatnich sekund, bo gracze nie wykonują celów mapy a admin nic z tym nie robi, a banuje porządnych ludzi, którzą chcą troche pograć na serwie, ale nie ma takiej możliwości, bo za jedno przekleństwo otrzymujesz bana.
Jak będzie robić tak za każde przekleństwo, to nie będziecie mieli graczy na serwerze. Skłąda się, że jestem na pewnej sieci multiadminem i moderatorem na forum i za takie zachowanie na naszym serwie, traktowane by było ściągnięciem flag.
Sorka za błędy.