Ja już sobie przez znajomego staż załatwiłem
. Skończę szkołe i wyczuwam, że odrazu robotę będę miał 
Twoje forum i serwery cs!
chlopczyk napisał(a):noeee napisał(a):Ja już sobie przez znajomego staż załatwiłem . Skończę szkołe i wyczuwam, że odrazu robotę będę miał
Sortowanie cebuli czy tarcie chrzanu?:)
. nojeq zawsze w formie
. Agencja reklamowa. 
) za ok 5 tyś. Na Warszawę dużo to nie jest, ale robota spokojna i pewna, ostatnio mogę trochę świata pozwiedzać, niestety brak możliwości awansu bo studiów nie skończyłem :/
. Praca w biurze/na hali w systemie 3 zmianowym. Kasa marna, praca w święta i po nocach, ale fizycznie mało wymagająca. Jednak pozwoliła mi podszkolić warsztat analityczny i po 2 latach załapałem się do krakowskiej centrali tesco jako analityk. Praca w biurze 9-17, pon-pt. Skończyłem z nimi współpracę po 2 latach. W 2007 na wyjściu miałem 4k brutto.
zycie jak wiadomo jest niesprawiedliwe, i od malego mnie nie rozpieszczalo. Chca sobie kupic buty w gimnazjum musialem sam je sobie zarobic. Tak wiec zaczynalem od mycia autobusow w Krakowie (UWAGA) 1,20 / h ! **
jak sobie przypomne to masakra, po jednym dniu "no i chooy , no i czesc"
pozniej w zawodowce w miedzyczasie gazety tesco do skrzynek. Po zawodowce wkoncu wbilem sie na kuchnie, i tak od burdelu do burdelu. Wkoncu sie udalo i obecnie pracuje w eleganckiej restauracji nawet
Kokosow nie ma bo 11 (weekendy 12zl).. Ale godzinami sie nabija, w sezonie nawet do 300
Szkoda ze tylko na czarno, ale emeryturki i tak sie nie dozyje. 
Po 2 dniach tułania sie po Anglii, ubozsi o ok. 60 funtow trafilismy do "polakow" - bo jak sie okazalo byli to polscy.. CYGANIE ! ** juz chcialem stamtad uciec , uwierzcie
Chooy, udalo sie znalesc robote, wyprowadzilismy sie od nich, do deelera jakiegos
pozniej nawet i wynajelismy, ale to wszystko bylo chujowe i wrocilismy do Polski.
Ja zaczynałem robotę przy automatach w Nescafe i innych tego typu podobnych firmach. 
)).
. Poza tym dobre napiwki. Poustawiałem dziadkowi kanały albo coś w tym stylu i wpadło 50 zł a zajmowało to kilka minut. Więc z samych napiwków codziennie miałem na paliwo i obiadek na mieście.| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
PRACA
przez magdalenka Pt, 24 maja 2013, 22:53 w O wszystkim i o niczym |
7 Odpowiedzi 1572 Wyświetlone |
przez afrykaner
Wt, 3 wrz 2013, 12:04 |
|
Nowa praca
przez TerjeSnow Śr, 7 lis 2012, 12:51 w O wszystkim i o niczym |
1 Odpowiedzi 1878 Wyświetlone |
przez noeee