Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!

Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp

Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
#904 przez Andy
Śr, 23 wrz 2009, 15:39
hahahahaha jaka profesjonalna administracja dajcie tutaj jakiegoś ogarniętego admina a nie botka który pewnie dał z 30 dychy za admina..... Dziaworski dał mi bana więc bardzo proszę żeby on się wypowiedział.

1. Zrób sobie zooma screna mam rozdzielczość 640/480.
2. Mam ustawienia HiFPS min ustawienia grafiki żeby jak najwięcej FPS miałem bo mam zjebanego kompa...
3. Gdzie ci tam głowa wystaje ?^^
#905 przez Voodka
Śr, 23 wrz 2009, 15:45
Po 1 nie płaciłem za adma... Nie wszyscy muszą płacic zeby dostać... . A jak masz problem to się wypłacz w domu. Tyle mam do powodzenia. Ja ci Unbana nie dam...

Od botów nie wyzywaj bo tak robią Dzieci...

Pzdr O_o
#906 przez Doberman
Śr, 23 wrz 2009, 15:56
czysty...
ale oko nha Ciebie będę miał

i nie tzreba mu dawać ub ma neostrade
#907 przez qtg
Śr, 23 wrz 2009, 15:57
Nie no, screeny są jak najbardziej czyste.
#912 przez ysy
Śr, 23 wrz 2009, 16:10
A ja widzę.
TAM NIC NIE MA !! :>
#915 przez Pol.and ?
Śr, 23 wrz 2009, 17:10
Andy _ sv_puacz 0
#920 przez Andy
Śr, 23 wrz 2009, 18:27
ahahahaha jaka profesjonalna administracja dajcie tutaj jakiegoś ogarniętego admina a nie botka który pewnie dał z 30 dychy za admina..... Dziaworski dał mi bana więc bardzo proszę żeby on się wypowiedział.

1. Zrób sobie zooma screna mam rozdzielczość 640/480.
2. Mam ustawienia HiFPS min ustawienia grafiki żeby jak najwięcej FPS miałem bo mam zjebanego kompa...
3. Gdzie ci tam głowa wystaje ?^^

To jest płacz według was tak ? ^^