Masakra, normalnie ręce mi się trzęsą ze zdenerwowania...
Ja tam nie lubie sypać na konkretne wydarzenia, wolę opisywać problemy tego typu jako zjawisko ogólne..ale to, co przed chwilą się wydarzyło na serwerze, to po prostu przerosło mnie samego. Nie wiem, możecie mi wmawiać, że to jest "standard", że nie znam życia i płacze z byle powodu, jednak uważam, że są granice moralne, i że dla przede wszystkim dobra serwera (świata już nie zmienię) ta sytuacja powinna ujrzeć światło dzienne...A nóż widelec znajdzie się ktoś jeszcze z "góry" na kim zrobi to przynajmniej w połowie takie wrażenie, jak na mnie...
Opis sytuacji:
Godzina ok 12:30
Mapa: cs_office
Wchodzę na serwer i od razu czuję nieprzyjemnie napiętą atmosferę, ludzie się kłócą, sporo przekleństw - wszystko było jednak do przełknięcia, do czasu tego:
<<ZgReDeK>> : gimbus to twoj stary
patryk : spokoj
patryk : mi tam
*** Karolllo killed Spawacz with a headshot from ak47 ***
kowboj czacza : nie mam starego tak sie sklada
drumZer (RADIO): Fire in the hole!
Biegam w dresie po bs`ie (RADIO): Fire in the hole!
Spawacz dropped
Spawacz opuscil gre
<<ZgReDeK>> : aha
kowboj czacza (RADIO): Fire in the hole!
*** <<ZgReDeK>> killed Green with a headshot from famas ***
Gruby ! MIESO ARMATNIE killed Biegam w dresie po bs`ie with g3sg1
<<ZgReDeK>> killed Delicate Balance with famas
Delicate Balance (RADIO): Fire in the hole!
hollow dolaczyl
Ardyn killed Grupa Szybkiego Reagowania !! with ak47
hollow dolacza do Sil Anty-Terrorystow
Andrzeju Black Edition (RADIO): Fire in the hole!
<<ZgReDeK>> : co zdechl?
*** qw killed Andrzeju Black Edition with a headshot from ak47 ***
*** kowboj czacza killed <<ZgReDeK>> with a headshot from m4a1 ***
kowboj czacza killed Deadline Zone with m4a1
<<ZgReDeK>> opuscil gre
Karolllo killed kowboj czacza with ak47
Green (RADIO): Fire in the hole!
<<ZgReDeK>> dolaczyl
ZORRKI killed Kon Dziuu with mp5navy
<<ZgReDeK>> dolacza do Sil Terrorystow
patryk killed ZORRKI with ak47
ADMIN: wykopal <<ZgReDeK>>
pen9r killed self with worldspawn
*DEAD* Delicate Balance : wykopal? :/
*DEAD* Delicate Balance : chyba sobie jaja robisz
Oczywiście po takiej drastycznej interwencji admina, jakim był kick, Zgredek wrócił na serwer po 7 sekundach i cieszył się grą dalej. Ja niestety nie otrzymałem odpowiedzi, dlaczego tylko admin go "wykopał", starałem się później walczyć o sprawiedliwość na @say, jednak wciąż bez odzewu.
Tam się nie udało, więc może uda mi się tutaj.
IP: 13 | #1974 | <<ZgReDeK>> | 83.29.150.226:27005
Z milion razy prosiłem, byście zwrócili uwagę na to, jak admini reagują na tego typu zachowania - to przechodzi wszystko, a z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Nie mam pojęcia, skąd w ludziach tyle jadu, tyle złości, nie wszystko przecież można wytłumaczyć wychowaniem, kiepską sytuacją w domu. Za każdym razem uświadamiam sobie, że człowiek jako stworzenie nienawidzi ludzi, nie jest przystosowane do życia wśród swojego gatunku...tylko dlaczego muszę się o tym przekonywać w miejscu, gdzie z założenia celem jest dobra zabawa i relaks?
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy ktoś choć delikatnie obrazi admina, to kara jest znacznie surowsza, niz "Admin wykopał gracza" - Rozumiem, że jesteście ważniejsi?
Ja się w sumie nie dziwię, że REKSIO upada i coraz mniej ludzi na nim gra - Troszkę sami jesteście temu winni, rozdając plakietki admina byle komu, nie wiedząc kim kto jest, którzy nie dość, że tolerują tego typu zachowanie, to często sami nie są lepsi. Może dzieci z patologicznych rodzin to bawi, ale średnia graczy 1.6 jest z dnia na dzień większa, coraz więcej starszych osób, grających z sentymentu...Naprawdę nie każdy chce doświadczać tego typu przygód, słuchać obraz, w miejscu, gdzie w ogóle człowiek nie powinien tego się spodziewać - szczególnie w Święto zmarłych...
W sumie, to mi się wszystkiego odechciało, zaczynam się brzydzić tym wszystkim już
- a Wy róbcie swoje...Brawo
Ja tam nie lubie sypać na konkretne wydarzenia, wolę opisywać problemy tego typu jako zjawisko ogólne..ale to, co przed chwilą się wydarzyło na serwerze, to po prostu przerosło mnie samego. Nie wiem, możecie mi wmawiać, że to jest "standard", że nie znam życia i płacze z byle powodu, jednak uważam, że są granice moralne, i że dla przede wszystkim dobra serwera (świata już nie zmienię) ta sytuacja powinna ujrzeć światło dzienne...A nóż widelec znajdzie się ktoś jeszcze z "góry" na kim zrobi to przynajmniej w połowie takie wrażenie, jak na mnie...
Opis sytuacji:
Godzina ok 12:30
Mapa: cs_office
Wchodzę na serwer i od razu czuję nieprzyjemnie napiętą atmosferę, ludzie się kłócą, sporo przekleństw - wszystko było jednak do przełknięcia, do czasu tego:
<<ZgReDeK>> : gimbus to twoj stary
patryk : spokoj
patryk : mi tam
*** Karolllo killed Spawacz with a headshot from ak47 ***
kowboj czacza : nie mam starego tak sie sklada
drumZer (RADIO): Fire in the hole!
Spawacz dropped
Spawacz opuscil gre
<<ZgReDeK>> : aha
kowboj czacza (RADIO): Fire in the hole!
*** <<ZgReDeK>> killed Green with a headshot from famas ***
Gruby ! MIESO ARMATNIE killed Biegam w dresie po bs`ie with g3sg1
<<ZgReDeK>> killed Delicate Balance with famas
Delicate Balance (RADIO): Fire in the hole!
hollow dolaczyl
Ardyn killed Grupa Szybkiego Reagowania !! with ak47
hollow dolacza do Sil Anty-Terrorystow
Andrzeju Black Edition (RADIO): Fire in the hole!
<<ZgReDeK>> : co zdechl?
*** qw killed Andrzeju Black Edition with a headshot from ak47 ***
*** kowboj czacza killed <<ZgReDeK>> with a headshot from m4a1 ***
kowboj czacza killed Deadline Zone with m4a1
<<ZgReDeK>> opuscil gre
Karolllo killed kowboj czacza with ak47
Green (RADIO): Fire in the hole!
<<ZgReDeK>> dolaczyl
ZORRKI killed Kon Dziuu with mp5navy
<<ZgReDeK>> dolacza do Sil Terrorystow
patryk killed ZORRKI with ak47
ADMIN: wykopal <<ZgReDeK>>
pen9r killed self with worldspawn
*DEAD* Delicate Balance : wykopal? :/
*DEAD* Delicate Balance : chyba sobie jaja robisz
Oczywiście po takiej drastycznej interwencji admina, jakim był kick, Zgredek wrócił na serwer po 7 sekundach i cieszył się grą dalej. Ja niestety nie otrzymałem odpowiedzi, dlaczego tylko admin go "wykopał", starałem się później walczyć o sprawiedliwość na @say, jednak wciąż bez odzewu.
Tam się nie udało, więc może uda mi się tutaj.
IP: 13 | #1974 | <<ZgReDeK>> | 83.29.150.226:27005
Z milion razy prosiłem, byście zwrócili uwagę na to, jak admini reagują na tego typu zachowania - to przechodzi wszystko, a z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Nie mam pojęcia, skąd w ludziach tyle jadu, tyle złości, nie wszystko przecież można wytłumaczyć wychowaniem, kiepską sytuacją w domu. Za każdym razem uświadamiam sobie, że człowiek jako stworzenie nienawidzi ludzi, nie jest przystosowane do życia wśród swojego gatunku...tylko dlaczego muszę się o tym przekonywać w miejscu, gdzie z założenia celem jest dobra zabawa i relaks?
Najśmieszniejsze jest to, że kiedy ktoś choć delikatnie obrazi admina, to kara jest znacznie surowsza, niz "Admin wykopał gracza" - Rozumiem, że jesteście ważniejsi?
Ja się w sumie nie dziwię, że REKSIO upada i coraz mniej ludzi na nim gra - Troszkę sami jesteście temu winni, rozdając plakietki admina byle komu, nie wiedząc kim kto jest, którzy nie dość, że tolerują tego typu zachowanie, to często sami nie są lepsi. Może dzieci z patologicznych rodzin to bawi, ale średnia graczy 1.6 jest z dnia na dzień większa, coraz więcej starszych osób, grających z sentymentu...Naprawdę nie każdy chce doświadczać tego typu przygód, słuchać obraz, w miejscu, gdzie w ogóle człowiek nie powinien tego się spodziewać - szczególnie w Święto zmarłych...
W sumie, to mi się wszystkiego odechciało, zaczynam się brzydzić tym wszystkim już
- a Wy róbcie swoje...Brawo
hehe