:/
Bo porozdawali tych adminów byle komu, jakieś dzieci teraz rządzą na reksiu i tylko serwer na tym cierpi.
Pisałem 100x o tym, żeby szanować to co się ma - Nie ukrywam, ja również jeszcze nie tak dawno apelowałem, by adminów więcej zatrudnić, bo momentami nie było ich prawie wcale...ale ludzie!... jakaś selekcja!!!! - Niektórzy to w ogóle ledwo co pisać potrafią, gdzie ich na adminów?
To co było chociażby nie tak dawno na reksiu, już nie wróci - Adminy są rozdawane byle komu, często po "znajomości" typu "Ziomuś, daj mi TAK" i potem się robi taki syf.
A wszystko dlatego, że Enron i Sru nie grają i nie widzą co się dzieje, a przyznają admina sugerując się ilością głosów. Szkoda.
Tęsknie za tym, jak był Kaczuś, Ambrozja, Krak, czy Panicz, Makelele lub Sztynx, nikogo więcej nie było trzeba, bo jeden z nich przeważnie grał - pewnie jeszcze kilku o których zapomniałem - ludzie dawali dobry przykład, zachowywali się z klasą, dojrzale i nie wiało taką wioską, jaką wieje teraz.
ENRON, SRU - Ja Was kolejny raz bardzo proszę! Zdaję sobie sprawę, że każdy ma swoje życie i czasu nie ma, ale wpadnijcie chociaż na 10 min na serwer, raz na 2 tygodnie i zobaczcie, co tu się dzieje, bo nie wierzę, że wpadacie, widzicie i nic nie robicie...
Z resztą wystarczy spojrzeć na jakość skarg,, i problemy, które ostatnimi czasami są składane - coraz bardziej absurdalne rzeczy się dzieją. Nie jest to dziwne?
Ostatnio edytowano Śr, 25 wrz 2013, 00:08 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz