Ja tam się nie znam, ale chyba zbyt duża ilość młodych ludzi trafia do grupy osób "decyzyjnych" w ostatnim czasie, przez co spada ogólnie poziom "góry" i coraz więcej dziwnych skarg na adminów - To podanie i płacze, oraz tanie teksty są tego doskonałym przykładem. Ja kiedyś apelowałem o klasę adminów - Moim zdaniem Admin to coś więcej, niż ktoś, kto ma możliwość kopania oszustów. Osoba taka powinna reprezentować troszkę wyższy poziom, wiedzieć jak posługiwać się słownictwem, jakim oraz kiedy. Dojrzałość to podstawa...a takie chociażby błaganie o admina, jakby była to sprawa życia i śmierci, w dodatku chwytając się czego można, tę dojrzałość wyklucza.
Po za tym troszkę kółka wzajemnej adoracji się zaczęły robić na serwerze, jakieś grupy, ktoś kogoś wspiera, ktoś oblewa syfem...niezdrowo
Pozdrawiam i mam nadzieję wrócić niedługo do gry
Racja:)
A Pan, który składa podanie troche dziwnie się odzywa do każdego który tu się wypowiada:( Moim zdaniem, czytając wasze przekomarzania uznałem że "saseq"? jest bardzo gburowatym gościem. Jesli większośc adminów napisała Tobie tydzien temu abys pograł dłużej. To powinienes tak zrobic.. Składasz teraz podanie po tak krótkim okresie i się o wszysko plujesz:( Ja, nie grając od czasu "awarii" komputera nie mogę sie wypowiedziec co robisz na serverze, ale obserwując temat nie przkonałes mnię do siebie. Jestem na NIE. Dodatkowym minusem jest to że którys z adminów poprosił Cię o nicki na których grałeś już przez "lata" a których nie pamiętasz:( Tak więc grałeś czy nie? Dziękuje i pozdrawiam.
-- 27 sie 2013, o 19:31 --
PS:
UTOL!!!! usun tego czarnucha bo wkurwia