Po formacie mam mały problem, po ruchu myszką celownik idzie z opóźnieniem. Nie da się tak dobrze chodzic, a co dopiero strzelac w cel. Jakies rady?
niestety:(
-- 31 sie 2013, o 20:44 --
ODkopuje temat. Pływający celownik jest juz nieaktualny, natomiast teraz mam inny problem. Po odpaleniu cs buczy mi lekko w słuchawkach, a przy graniu buczy i mam delikatne lagi co 3-4 sekundy. Tan lag jest minimalny, ale taki ze nie da się grac, jest to irytujące. Wystarczy jeden taki i nie mam szans na zabicie przeciwnika. Dodam jeszcze że podczas tych lagów w słuchawkach nie ma dzwięku w ogóle:(. W necie wyczytałem zeby przestawic priorytet cs na niski ale to nie pomogło.
Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny:)
-- 31 sie 2013, o 20:44 --
ODkopuje temat. Pływający celownik jest juz nieaktualny, natomiast teraz mam inny problem. Po odpaleniu cs buczy mi lekko w słuchawkach, a przy graniu buczy i mam delikatne lagi co 3-4 sekundy. Tan lag jest minimalny, ale taki ze nie da się grac, jest to irytujące. Wystarczy jeden taki i nie mam szans na zabicie przeciwnika. Dodam jeszcze że podczas tych lagów w słuchawkach nie ma dzwięku w ogóle:(. W necie wyczytałem zeby przestawic priorytet cs na niski ale to nie pomogło.
Jeśli ktoś pomoże będę wdzięczny:)
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
[AMXX] Celownik do snajperek
przez Sru N, 6 gru 2009, 17:15 w Kosz |
0 Odpowiedzi 2853 Wyświetlone |
przez Sru
N, 6 gru 2009, 17:15 |
|
Gdy kucam celownik pozostaje bez zmian.
przez Suprise Wt, 20 wrz 2011, 18:30 w Pytania i problemy |