#85395 przez tentyp
Cz, 25 kwi 2013, 19:00
Cz, 25 kwi 2013, 19:00
Grałem sobie przyjemnie na duście troszke sie posprzeczałem z graczem Delicate Balance lecz robimy to regularnie i to nowością nie jest, takie już są nasze stosunki ale mniejsza o to. Grając potem na office minęło jakieś 10 minut i zostałem wyrzucony z serwera po tym jak zgłosiłem pewnego gracza na u@ że ma czity (podejrzewałem że ma czity od tego potem jest admin by sprawdzic czy ma). Więc zapytałem kraka czy to on, krak mi odpowiedział że to nie był on. Nikt mi nie chciał powiedzieć kto mnie wyrzucił i za co więc wurzicłem pare bluzg na tą osobę po czym dostałem bana na 10 godzin z podpisem "odpocznij".
Normalne każdy by się zdenerwował gdyby dostał kicka po tym jak grał 3 rundy eko a w dodatku nikt mu nie ma ochoty powiedzieć za co dostałe tego kicka.
odbyło się to o 18:55 dzisiejszego dnia.
'' kiedyś w jakimś temacie enron napisał ze będą rozpatrywane każde skargi nawet te o kicka oto ona
'''''' a i to nie jest żadne trollowanie poprostu chce wiedzieć za co zostałem wyrzucony i dlaczego admin nie chciał mi o tym powiedzieć
Normalne każdy by się zdenerwował gdyby dostał kicka po tym jak grał 3 rundy eko a w dodatku nikt mu nie ma ochoty powiedzieć za co dostałe tego kicka.
odbyło się to o 18:55 dzisiejszego dnia.
'' kiedyś w jakimś temacie enron napisał ze będą rozpatrywane każde skargi nawet te o kicka oto ona
'''''' a i to nie jest żadne trollowanie poprostu chce wiedzieć za co zostałem wyrzucony i dlaczego admin nie chciał mi o tym powiedzieć