PanSkiller napisał(a):z rozmowy na sayu może i tak wynika bo sprawdzałeś logi ale w rzeczywistości nawalał dalej przez mikrofon zresztą było tak zawsze i jest jeżeli coś przeszkadza graczom (oraz mi ) w danej osobie daje się ostrzeżenie np. ogarnij lagi i potem leci chwilowy ban . Dostał bana na 30 min chodż chciałem dać mu na 5 min ale po prostu olał to co do niego pisałem admin ma sie dostosować do graczy tak jak i gracz do admina . Wniosek : Olał sprawe ? 30 min pękło również za te głupie odzywki na poziomie szkoły gimnazjalnej
Obrazek
Nie stosował sie? Człowieku po cholere chwytasz sie brzytwy. Pierdzielisz smuty aż szkoda to czytać. Nie stosował sie? Haha żałosne te twoje kłamwsta nie powiem i tym wlasnie pokazałeś mi jakim adminem jesteś. Po Twoim poleceniu nie uzywaj mikrofonu zaprzestałem, pisałem tylko na czacie więc nie pisz głupio, że nadal używałem mikrofonu żeby sobie tylko dupe uratować i reputacje. Miałeś dać na 5min, a dałes na 30 ? to jeżeli wzrok Cie boli do okulisty sie zgłoś, jeżeli przez "przypadek" dałes mi 30min. Gracz ma sie stosować do poleceń admina, owszem zastosowałem sie do Twoich zaleceń. Odzywki na poziomie szkoły gimnazjalnej? Ty widzisz co Ty piszesz? Jakie oddzywki ? Takie, że nie interesuje mnie to, że ty masz admina czy go nie masz ? to, że napisałem "kolo fujary mi to lata, że masz admina" to jest obraza? Prosze Cie... Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, napisałem, że nie interesuje mnie to, że masz admina i to są już te Gimnazjalne oddzywki, Buhaha, smieszą mnie takie wypowiedzi szczerze powiem, rozbawiłeś mnie.
enron napisał(a): wysyp gownianych skarg
Skoro admini są tacy jacy są to i będą takie "gówniane" skargi. Jeżeli ktoś banuje kogos bo ma taki kaprys to sorry.
enron napisał(a):Co to ma byc, zebys Ty kazal adminowi przepraszac publicznie gracza? Psujesz tym reputacje i dobre imie admina, upokarzajac go jak niesfornego ucznia. Takim sposobem nikt powaznie nas nie bedzie traktowal. Poza tym Ambrozja nie czuje sie winny...
Jeżeli admin nie potrafi przyznać sie do swojego błędu i nadal "tlumaczy" sie pisząc głupoty to Enron dobrze napisal. Psuje reputacje i dobre imie admina ? To admin psuje sobie swoją własną "reputacje" swoim nieudolnym pilnowaniem serwera i tym, że wlepia bany jak mu sie podoba. Nikt poważnie nie będzie traktował adminów dopóki Oni nie bedą poważnie traktować graczy, to, że masz posade Admina to nie znaczy, że jesteś lepszy, a tak adminom sie własnie wydaje. To, że masz admina nie będe miał dla Ciebie wyjątkowego szacunku. Jeżeli nie będziecie traktować graczy sprawiedliwie to sie nie dziw, że takie skargi będą leciały. Ambrozja nie przyzna sie do swojego błędu ponieważ Boli go to, że straci na reputacji i bedą o nim myśleli jak o nieudolnym adminie. Moim zdaniem ten pan powinien jeszcze sie nauczyc co to znaczy szacunek do innej osoby. Wywyższanie sie rangą nic Ci nie da. Tak jak napisałem Ambrozja, nie pierdziel głupot, że nadal mówiłem przez mikrofon bo tak nie było. A po drugie nie wiesz, że Steama trzeba Zaktualizować? Słyszysz mnie tak ponieważ nadal nie ogarniasz, że weszła w życie Csa nowa aktualizacja.
enron napisał(a):to ze aktualizacja steam popsula komunikacje kolega ambrozja powinien wiedziec... jego uwagi na temat mic sa nie na miejscu.
to nie jest wina gracza ze ty nie zaktualizowales a on zaktualizowal (czy na odwrot).
w prosty sposob wciskajac klawisz esc->player list-> mozna zmutowac denerwujaca osobe i nie ma problemu... ty jako amx powinienes dobrze to wiedziec.
True story.
Tak samo jak z dzisiejszą akcją admin Kaczus czy jakis inny strzelal sie do mnie, że słyszy mnie jak robota i jeżeli nie przestane nadawać to wklei mi bana, a inni gracz słyszeli mnie dobrze. Ambrozja radze Ci sie ogarnąć w roli admina, każde Twoje przewinienie gdy będe widział, zgłosze na forum z tego powodu iż będe chciał udowodnić, że na tą posade Ci jeszcze daleko. Na role admina powinno sie wpuszczać osoby które miały już z tym doświadczenie i są bardziej ogarnięte od tzw. "Gimbusa". AMBROZJA - Zaktualizuj Steama.