Teraz ci to wyjaśnię co do tego taty ja patrzałem innego gracza nie pamiętam jaki miał nick jak napisałeś mi że tata czituje to obserwowałem go ale jak ja na niego patrzałem to przez te rundy nie było żadnego przeciwnika i nie widziałem jak strzelał dopiero pozniej jak ja poswiecilem zycie w pierwszej rundzie obczailem i zbanowałem krótko osman też tam kogoś patrzał bo same nowe nejmy prawie były dlatego taka sytuacja.Po drugie ja żeby dostać slota a póżniej admina też musiałem dać reklamy niema wyjątków rozumiesz to a skoro nie mam pojęcia o tej grze to dlaczego gram w nią od 1.3 ? wytłumacz mi to.
ja dostaje bana z napisem "odpocznij". po czym po kolejnych 2 rundach admin zostaje cudownie oswiecony i nagle widzi iz owy czit to czit
Gdy juz dostałes bana to skąd wiesz że po 2 kolejnych rundach.. Tak jak pisałem juz wczesniej i Baku pisał patrzał go ale nikogo w tej rundzie nie zabijał. Admin to człowiek nie wykrywa czita w ciągu sekundy.
ps. Co do slota regulamin wymaga dodania 3 reklam, więc dlaczego Ty masz się do niego ne stosowac??