Witam . Nie wiem czy zauważyliście (choćby niektórzy) że Osoba o nicku PIETR@S mnie wprost wku....rza pewnie nie tylko mnie bo wiem to od osób z którymi pisze na steam. I zadaje jedno sensowne , ale do dziś nie mające odpowiedzi pytanie , dlaczego za spamowanie nie otrzymał ot ta osoba chociaż warna ? PIETR@S jakimi tematami mnie jeszcze zadziwisz ? Temat pod tytułem "Dlaczego Jesienią liście z drzew spadają" ? Albo "Czy wy też myjecie zęby po każdym posiłku" Chłopie weż sie ogarnij bo mam dość takiej syt że gdyż wchodzę na forum co 2gi temat założony przez ciebie z Nazwą pt (np.) sport-f157/arsenal-reading-7-5-t31428-15.html#p80206 i myślisz że jesteś fajny bo będziesz miał 1000 postów i gdy złozysz podanie np o admina bedzie miał wymówkę (ale na forum sie udzielam... ) Nie wiem juz do kogo mam się zwracać bo Enronowi oczywiście to nie przeszkadza... poczytaj sobie np tego :
post77681.html?hilit=spamujesz#p77681 reprymenda była dla pietrasa ? nie była a spam był i gdzie sie w tej syt podział mod ? to że online jesteś cały dzień to nie oznacza ze czytasz każdy temat po prostu włączasz forum i minimalizujesz przeglądarkę pewnie .... Tak wiec prośba do Sru ogarnij trochę ten syf bo ja piszę to co myślę inni pewnie myślą podobnie tak jak ja ale nie chcą ryzykować adma .
post77681.html?hilit=spamujesz#p77681 reprymenda była dla pietrasa ? nie była a spam był i gdzie sie w tej syt podział mod ? to że online jesteś cały dzień to nie oznacza ze czytasz każdy temat po prostu włączasz forum i minimalizujesz przeglądarkę pewnie .... Tak wiec prośba do Sru ogarnij trochę ten syf bo ja piszę to co myślę inni pewnie myślą podobnie tak jak ja ale nie chcą ryzykować adma .