Ile grasz w cs-6 lat z przerwami
Nick-Suche majtki na dnie morza
Ile grasz na Reksiu-obecnie od maja( codziennie).A kiedys grywałem, ale były przerwy
Jak dobrze znasz amxx-nie znam wcale(nigdy nie byłem adm) ale chyba to trudne nie jest:)
Dlaczego Ty?-Duża ilosc cziterów i trolli( drą jepe na mikro)
SteamID-STEAM_0:0:54046279
Wiek-20
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!-W zamian za 3 reklamy uznałem że posłuże się tymi demkami które dodaje na forum z cziterami. To chyba lepsze a reklamowałem juz przy prosbie o slota.
O sobie-Mam na imię Piotrek, jestem z Jastrzębia Zdroju. Obecnie się nie uczę, skonczyłem technium i czekam na pracę. Mój wiek to 20 lat. Zainteresowania motoryzacja i od jakiegos czasu siłownia.
-- Dodano 12 wrz 2012, o 14:55 --
Co do reklam jak bd taka konieznosc to oczywiscie zrobie:))
Nick-Suche majtki na dnie morza
Ile grasz na Reksiu-obecnie od maja( codziennie).A kiedys grywałem, ale były przerwy
Jak dobrze znasz amxx-nie znam wcale(nigdy nie byłem adm) ale chyba to trudne nie jest:)
Dlaczego Ty?-Duża ilosc cziterów i trolli( drą jepe na mikro)
SteamID-STEAM_0:0:54046279
Wiek-20
Link do 3 reklam na forach(i mi kurfa nie pomijac tego punku!-W zamian za 3 reklamy uznałem że posłuże się tymi demkami które dodaje na forum z cziterami. To chyba lepsze a reklamowałem juz przy prosbie o slota.
O sobie-Mam na imię Piotrek, jestem z Jastrzębia Zdroju. Obecnie się nie uczę, skonczyłem technium i czekam na pracę. Mój wiek to 20 lat. Zainteresowania motoryzacja i od jakiegos czasu siłownia.
-- Dodano 12 wrz 2012, o 14:55 --
Co do reklam jak bd taka konieznosc to oczywiscie zrobie:))

. Jeżeli grasz od maja i masz tylko tyle godzin to jestem na nie.. Pograj jeszcze trochę , a zmienię zdanie 
. Zbanujcie tych 2 pajaców co wrzuciłem wczoraj i dzis.