Post trochę odbiega od tematyki, ale chciałabym poznać Wasze zdanie na pewien temat. Chcę zrobić mężowi niespodziankę i w pokoju komputerowym (w którym zwykle on przebywa
) chciałabym na ścianie nakleić fototapetę z jakaś postacią z gry, którą najbardziej lubi. Zastanawiam się czy to w ogóle dobry pomysł i czym się kierować kupując taki ozdobnik ściany?
) chciałabym na ścianie nakleić fototapetę z jakaś postacią z gry, którą najbardziej lubi. Zastanawiam się czy to w ogóle dobry pomysł i czym się kierować kupując taki ozdobnik ściany?
. Co do wolnego obszaru, na którym można coś przykleić, to jakieś 2 metry. Czyli mamy 5 metrów kw powierzchni. Jeszcze dokładnie nie mierzyłam, muszę wyczekać moment, kiedy mojej drugiej połówki dłużej nie będzie w domu. A jakie są najlepsze? Satynowe, foliowe, lateksowe? Nie miałam z tym nigdy styczności, a na stronach producentów zawsze będą wychwalane ich produkty, z czego by one nie były. Miło byłoby, gdyby do naszej rozmowy dołączył ktoś, kto już coś takiego ma. Za radę dzięki, każda jest niezwykle cenna.
Szkoda.
.

nie no tak szczerze to motyw z counter strike.