Tak to jest jak się nie ma pojęcia o tej grze. Jak nie potraficie odróżnić czita od skilla to dajcie to demo do oceny na blacklisted.pl albo anticheat.pl, to wam z miejsca napiszą że demo jest w 100% czyste. Dziś sobie je obejrzałem i ban jest
ewidentnie za zabicie admina w ostatniej akcji, czyli tak jak napisałem wcześniej jest on całkowicie bezpodstawny.
enron napisał(a):Acha, a ostatnia akcje to było strzelanie do ruchomego celu, który "przez" przypadek przemieszczał się razem z Twoim celownikiem.
Bzdury wypisujesz dziecko i płaczesz. Na demku widać że skanuję jedno miejsce do momentu aż drugi CT nie zasłania mi miejsca w którym możesz się wychylić. Wtedy strafe, jesteś wychylony i cię dobijam. Cała ta akcja to zwykły skan, to że akurat tam byłeś to nie moja wina. Chwilę wczęśniej T był z drugiej strony (naprzeciwko ciebie), a rundę wcześniej też ktoś był w domku, więc mając mózg można się domyśleć że ktoś może w kampić w standardowych miejscach. W dodatku widać że miałem mało hp, więc nie chciałem lecieć na pałę po fragi.
Za bezpodstawne banowanie i pisanie bzdur powinieneś stracić admina, proste i logiczne.
-- Dodano 25 cze 2012, o 11:39 --