Na jakiego admina jest skarga : Nie jest to admin lecz gracz o nicku SuTTek ( jego steam ID: STEAM_0:0:594910845 )
Czas zdarzenia : Mapa de_Inferno miedzy 3:20 a 3:40
Jakieś demo, screeny : Powiedzcie mi gdzie można znaleźć serwerowe HLTV to chętnie udowodnię jego czity. A jeżeli admini będą chcieli niech sami zobaczą demo właśnie w tym czasie na mapie Inferno (20.05.2012r między 3:20 a 3:40 dokładny czas )
I uzasadnienie. ;] : Więc tak gram sobie na waszym serwerze i zauważam że gracz SuTTek coś za szybko zabija wchodzę na specta i widzę że ma aima . Zresztą nie ma tu co uzasadniać proszę obejrzeć demo .
Proszę odrazu link do HLTV bo chciałbym umieścić go na BL !!
Pozdrawiam i mam nadzieje że szybko coś z nim zrobicie .
Czas zdarzenia : Mapa de_Inferno miedzy 3:20 a 3:40
Jakieś demo, screeny : Powiedzcie mi gdzie można znaleźć serwerowe HLTV to chętnie udowodnię jego czity. A jeżeli admini będą chcieli niech sami zobaczą demo właśnie w tym czasie na mapie Inferno (20.05.2012r między 3:20 a 3:40 dokładny czas )
I uzasadnienie. ;] : Więc tak gram sobie na waszym serwerze i zauważam że gracz SuTTek coś za szybko zabija wchodzę na specta i widzę że ma aima . Zresztą nie ma tu co uzasadniać proszę obejrzeć demo .
Proszę odrazu link do HLTV bo chciałbym umieścić go na BL !!
Pozdrawiam i mam nadzieje że szybko coś z nim zrobicie .