[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 57 minut i 29 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : Karamba
[AMXBANS] Przyczyna : ' Lamisz '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 8827172 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 85.222.83.202 '
[AMXBANS] =======================================
15 sekund do konca rundy... zostaje sam mi mam ak... w koncu to ffa... mysle sobie zachowam bron nan astepna runde...
oczywiscie ktorys z adminow sie nudzil te 15 sekund wiec na koniec rundy dal mi bana pod tytulem "lamisz"
co to ma byc za porzadek na tym serwerze?? potrafi czasem cziter grac pol godziny i zadnego nie ma zeby zrobic porzadek...
nie wspomne juz ze jest to ffa i taki ban to czyte hamstwo... jak chcesz administrowac tp to tam sie przenies...
jak administrowalem na bydgoszczy to w zyciu bym sobie nie pozwolil na cos takiego... wstyd... to ma byc porzadny serwer??
Szkoda ze wkurzony wyszedlem odrazu i dopiero po chwili postanowilem napisac... bo nawet nie weim ktory to taki pseudo administrator... co gowno wie o ffa i nadmiar wladzy chyba poczul...
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 57 minut i 29 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : Karamba
[AMXBANS] Przyczyna : ' Lamisz '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 8827172 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 85.222.83.202 '
[AMXBANS] =======================================
15 sekund do konca rundy... zostaje sam mi mam ak... w koncu to ffa... mysle sobie zachowam bron nan astepna runde...
oczywiscie ktorys z adminow sie nudzil te 15 sekund wiec na koniec rundy dal mi bana pod tytulem "lamisz"
co to ma byc za porzadek na tym serwerze?? potrafi czasem cziter grac pol godziny i zadnego nie ma zeby zrobic porzadek...
nie wspomne juz ze jest to ffa i taki ban to czyte hamstwo... jak chcesz administrowac tp to tam sie przenies...
jak administrowalem na bydgoszczy to w zyciu bym sobie nie pozwolil na cos takiego... wstyd... to ma byc porzadny serwer??
Szkoda ze wkurzony wyszedlem odrazu i dopiero po chwili postanowilem napisac... bo nawet nie weim ktory to taki pseudo administrator... co gowno wie o ffa i nadmiar wladzy chyba poczul...