Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!

Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp

Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
#7000 przez qtg
Śr, 16 gru 2009, 00:09
Po niedokładnym wglądzie:
Gdzie jest piąty? Czemu 1 i 3 są identyczne? Czemu 2 i 4 są takie same? Co chcesz ukryć?
#7003 przez Sorrand
Śr, 16 gru 2009, 10:40
qtg napisał(a):Gdzie jest piąty? Czemu 1 i 3 są identyczne? Czemu 2 i 4 są takie same? Co chcesz ukryć?

wrzucaj wszystkie ss albo odejdź w cieniu :)
#7004 przez szpec-
Śr, 16 gru 2009, 11:17
dlaczego sa takie same nie wiem , tylko takie ssy mam nic nie ukrywam ziomki jeśli jakiegoś brakuje to już moja nie jest wina moze admin mi 4 zrobił nie wiem jesli cos nie pasuje niech ban pozostanie ... pozdro[hr]
byc moze dlatego ze stałem w miejscu .. nie wiem
#7007 przez Naru_Sas
Śr, 16 gru 2009, 13:41
Jesli nie dasz 5 to nie bedzie ub.
Ewidentnie skanowales skrzyneczki bez uprzedniego zobaczenia przeciwnika.
Jesli sie myle to ok ale musisz dac 5 ss.
po za tym z tego co pamietam to zaczalem Ci robic ss juz jak byles na srodku...
I ciekawe jest ze informacja na srodku ekranu nie dala Ci od razu do myslenia ze masz ss'y.
Skleiles sie poznije?? Przegladales foldery?
#7008 przez szpec-
Śr, 16 gru 2009, 13:42
kurde ale nie mam 5 skrina , co mam zrobic ? tylko 4 dostałem
#7009 przez Naru_Sas
Śr, 16 gru 2009, 13:48
I dziwnym trafem takie same??
Przestan sie osmieszac i albo przyznaj sie jak na faceta przystalo albo wkrecaj bajeczki dalej ale swojej mamie.
Najwyrazniej w Twoim przypadku granica wiekowa tej gry nie zostala jeszcze przekroczona.
#7010 przez szpec-
Śr, 16 gru 2009, 14:13
ok nie bede sie tlumaczyc nic nie mam zadnego wh , no ok zegnam was dzieki za gre
#7122 przez Naru_Sas
Pt, 18 gru 2009, 04:37
Panie szpec.
Niech Pan nie wysyła do mnie swoich kolegów z zapewnieniem że jest Pan czysty póki nie zobacze 5 różnych ss'ów. Jego zapewnienia nic nie dadzą tak jak i fakt że będzie Pan reprezentował rywali RT, bo to akurat mnie nie rusza.
Niech Pan już sie nie ośmiesza wysyłaniem mi chłopca spamującego mi na A_chacie.
Życzę miłego dnia i przerabiania ss.
Pozdrawiam Mr. N

SRU proszę o zamknięcie tematu jutro wieczorkiem jeśli ss'iki się nie pojawią.