udostępnianie linków na forac, moim zdaniem to jest przestępstwo ,dlaczego?
BO bez zgody właściciela praw autorskich dajmy filmu( najczęściej filmy są ściągane) uplinker wpierw wrzuca na jakiś serwer a linki udostępnia na forach na których ładnym duzym drukiem jest napisane
To samo jest z filmami online , na stronkach jest napisane każdy film , który został wstawiony jest własnością uzytkownika , który ten film udostępnił.
Dla mnie to powinno się karać tych co udostępniają nielegalnie filmy, to jest kradzież prywatnej własności.
Gdzieś przeczytałem , że pwoinno się karać tych co ściagają?!
Ja mam na to wyjebane, jak ładnie pisze , że dany film który jest możliwy do ściagnięcia jest darmowy, chociaż wiem , że to piracka wersja, mi nic nie powinni zrobić , przeczytałem że darmowyto sciągam:)
Enron nasz wielki moderator forum uważa , że udostępnianie linków to nie jest przestępstwo:)
Oczywiście , że jest
Rozpowszechnianie nielegalnych treści jest karalne, oczywiscie kazde forum , na którym są tego typu zabezpiecza się odpowiednia notką przenosząc całą odpowiedzialnośc na sciagającego albo na tego który je wstawił.
Czy wstawienie linków nie jest metoda rozpowszechniania?
Dlaczego nie łapią uplinkerów?
Bo ich jest za dużo:)
aktualnie łapią jedynie te stronki/portale itd , które na własnych serwerach trzymają pliki przykład
odsiebie
chomikuj- musiało zmienic siedzibe, aby uciec przed odpowiedzialnością karna:)
-- Dodano 8 lip 2011, 2011 19:33 --
hawaj , em inne boty sorry za ortografie , mam was w dupie
BO bez zgody właściciela praw autorskich dajmy filmu( najczęściej filmy są ściągane) uplinker wpierw wrzuca na jakiś serwer a linki udostępnia na forach na których ładnym duzym drukiem jest napisane
Darmowe filmy, darmowe gry, darmowe programy, darmowe mp3, albumy, szablony, tapety, style windows skins, darmowe filmy erotyczne, teledyski, eBooki, anime, darmowe seriale i wiele więcej... Wszystko za darmo!
To samo jest z filmami online , na stronkach jest napisane każdy film , który został wstawiony jest własnością uzytkownika , który ten film udostępnił.
Dla mnie to powinno się karać tych co udostępniają nielegalnie filmy, to jest kradzież prywatnej własności.
Gdzieś przeczytałem , że pwoinno się karać tych co ściagają?!
Ja mam na to wyjebane, jak ładnie pisze , że dany film który jest możliwy do ściagnięcia jest darmowy, chociaż wiem , że to piracka wersja, mi nic nie powinni zrobić , przeczytałem że darmowyto sciągam:)
Enron nasz wielki moderator forum uważa , że udostępnianie linków to nie jest przestępstwo:)
Oczywiście , że jest

Rozpowszechnianie nielegalnych treści jest karalne, oczywiscie kazde forum , na którym są tego typu zabezpiecza się odpowiednia notką przenosząc całą odpowiedzialnośc na sciagającego albo na tego który je wstawił.
Czy wstawienie linków nie jest metoda rozpowszechniania?
Dlaczego nie łapią uplinkerów?
Bo ich jest za dużo:)
aktualnie łapią jedynie te stronki/portale itd , które na własnych serwerach trzymają pliki przykład
odsiebie
chomikuj- musiało zmienic siedzibe, aby uciec przed odpowiedzialnością karna:)
-- Dodano 8 lip 2011, 2011 19:33 --
hawaj , em inne boty sorry za ortografie , mam was w dupie

A na poważnie sporo się w koło tego ostatnio dzieje. Łapią ,ale wszystkich i tak nie wyłapią - tak jest ze wszystkim niestety...,