Witam i sorry ,że piszę tu ale nie znalazłem odpowiedniego działu, może dla tego ,że to mój pierwszy post.
Dostałem bana na godzinę bo któryś admin napisał mi na "sey" żebym zmienił "bing" , odpisałem ,że za bardzo nie kumam i żeby odpisał co i jak , niestety ban przyleciał szybciej niż odpowiedź
trudno.
Ja nie chce od was banów , i chciałbym to poprawić tylko wytłumaczcie mi o co tu chodzi
co za "bing"? może coś pomyliłem?
W konsoli napisano tak:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 57 minut i 20 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : pijany pijak
[AMXBANS] Przyczyna : ' config.cfg '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 861359557 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.10.106.139 '
[AMXBANS] =======================================
A gram sobie ostatnio na nicku PIJANY PIJAK , proszę o pomoc i dzięki za wyrozumiałość i za to ,że na pewno nie będziecie wieszać na mnie psów za głupie pytanie
a tak serio to o co chodzi??? Na bank nie "czity" czy coś bo kurcze mam chwile że jestem na mapie drugi ale to się rzadko zdarza a przeważnie jestem przy końcu ... gralem dawno temu (jakieś 5-6 lat temu) a teraz tylko pykam dla przyjemności i przypominam sobie stare dawne czasy.
Pozdrawiam was serdecznie ,
Pijak
Dostałem bana na godzinę bo któryś admin napisał mi na "sey" żebym zmienił "bing" , odpisałem ,że za bardzo nie kumam i żeby odpisał co i jak , niestety ban przyleciał szybciej niż odpowiedź
trudno. Ja nie chce od was banów , i chciałbym to poprawić tylko wytłumaczcie mi o co tu chodzi
co za "bing"? może coś pomyliłem?W konsoli napisano tak:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zostalo Ci 57 minut i 20 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : pijany pijak
[AMXBANS] Przyczyna : ' config.cfg '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 861359557 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 83.10.106.139 '
[AMXBANS] =======================================
A gram sobie ostatnio na nicku PIJANY PIJAK , proszę o pomoc i dzięki za wyrozumiałość i za to ,że na pewno nie będziecie wieszać na mnie psów za głupie pytanie

a tak serio to o co chodzi??? Na bank nie "czity" czy coś bo kurcze mam chwile że jestem na mapie drugi ale to się rzadko zdarza a przeważnie jestem przy końcu ... gralem dawno temu (jakieś 5-6 lat temu) a teraz tylko pykam dla przyjemności i przypominam sobie stare dawne czasy.
Pozdrawiam was serdecznie ,
Pijak

my VW