Regulamin działu: SKARGI NA ADMINÓW, NIE SCREENSHOTY
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
dabl napisał(a):ja nie pamietam co to za akcja byla? mozesz mi napisac dokladniej to moze cos znajde na wytlumaczenie sie. Pilnuj mnie i rob ssypozdro
napisal ze masz ub to juz nie sap
nie chce mi sie ciebie juz zwymyslac ale dopuszczam dwie mozliwosci gdzie w kazdej z nich cos mi nie pasuje
1. jezeli znowu dostales ode mnie perma to naprawde jestes dla mnie podjerzany bo jakos do tej pory moze z raz czy dwa mi sie zdarzylo zebym nie mial racji przy takim banie bo bez powodu ich nie rozdaje, ale z kolei nie kojarze zebym ci dzisiaj znowu perma dawal, no ale znowu moj blad bez tych ssow
2. jezeli od ktoregos z adminow dostales bana bez ssow to niewatpiliwie musiales byc podejrzany a co wiecej nie powinienes pisac tego w tym temacie ktory co prawda powinien zostac zamkniety, tylko zalozyc nowy i napisac ta skarge w odpowiedniej formie poprzez podanie czasu bana, nicku i admina ktory ow ban ci podarowal wiec na przyszlosc ogarnij bo tylko ludzi denerwujesz
1. jezeli znowu dostales ode mnie perma to naprawde jestes dla mnie podjerzany bo jakos do tej pory moze z raz czy dwa mi sie zdarzylo zebym nie mial racji przy takim banie bo bez powodu ich nie rozdaje, ale z kolei nie kojarze zebym ci dzisiaj znowu perma dawal, no ale znowu moj blad bez tych ssow
2. jezeli od ktoregos z adminow dostales bana bez ssow to niewatpiliwie musiales byc podejrzany a co wiecej nie powinienes pisac tego w tym temacie ktory co prawda powinien zostac zamkniety, tylko zalozyc nowy i napisac ta skarge w odpowiedniej formie poprzez podanie czasu bana, nicku i admina ktory ow ban ci podarowal wiec na przyszlosc ogarnij bo tylko ludzi denerwujesz
-em- napisał(a):2. jezeli od ktoregos z adminow dostales bana bez ssow to niewatpiliwie musiales byc podejrzany a co wiecej nie powinienes pisac tego w tym temacie ktory co prawda powinien zostac zamkniety, tylko zalozyc nowy i napisac ta skarge w odpowiedniej formie poprzez podanie czasu bana, nicku i admina ktory ow ban ci podarowal wiec na przyszlosc ogarnij bo tylko ludzi denerwujesz
przypomnij sobie sytuacje moją i zchiza, kilka razy różni admini mogą się mylić!