Witam
Ile grasz w cs- dobre kilka lat, około 4
Nick- nEm, czasem fazA!!
Ile grasz na Reksiu- od października 2008 jeszcze na zchiza TKB
Jak dobrze znasz amxx- bardzo dobrze
Czy raz na jakiś czas dorzucisz się do utrzymania serwera(groszowe sprawy)?-jasne bo lubię grac na Reksiu
Czy chcesz skrzynke e-mail w domenie @reksio-cs.pl?-nie potrzebuje takowej
SteamID- STEAM_0:0:24326947
Wiek- 22 lata
Link do 3 reklam na forach(bez tego nawet nie pisz podania)-kiedyś juz byłem tu adminem tylko miałem przerwę i wtedy dawałem linki przy okazji pisania takiego podania
O sobie- studiuję w Kielcach na PŚK
Co do rozpatrzenia mojej sprawy dodam tylko ze kiedy adminowałem nie było skarg, protestów itp. Ci co mnie znają na pewno potwierdzą. Przed chwilą grałem na serwie ale trzeba było wyjść (zresztą jak kilka innych osób) bo 3 cziterów to już za dużo, a sprawować władzy nie ma kto.
Fajnie się gra na Reksiu ale takie sytuacje odpychają ludzi a powinno być chyba odwrotnie...
Dzięki za rozpatrzenie. (nEm , fazA!!)
Ile grasz w cs- dobre kilka lat, około 4
Nick- nEm, czasem fazA!!
Ile grasz na Reksiu- od października 2008 jeszcze na zchiza TKB
Jak dobrze znasz amxx- bardzo dobrze
Czy raz na jakiś czas dorzucisz się do utrzymania serwera(groszowe sprawy)?-jasne bo lubię grac na Reksiu
Czy chcesz skrzynke e-mail w domenie @reksio-cs.pl?-nie potrzebuje takowej
SteamID- STEAM_0:0:24326947
Wiek- 22 lata
Link do 3 reklam na forach(bez tego nawet nie pisz podania)-kiedyś juz byłem tu adminem tylko miałem przerwę i wtedy dawałem linki przy okazji pisania takiego podania
O sobie- studiuję w Kielcach na PŚK
Co do rozpatrzenia mojej sprawy dodam tylko ze kiedy adminowałem nie było skarg, protestów itp. Ci co mnie znają na pewno potwierdzą. Przed chwilą grałem na serwie ale trzeba było wyjść (zresztą jak kilka innych osób) bo 3 cziterów to już za dużo, a sprawować władzy nie ma kto.
Fajnie się gra na Reksiu ale takie sytuacje odpychają ludzi a powinno być chyba odwrotnie...
Dzięki za rozpatrzenie. (nEm , fazA!!)