nickname napisał(a):ulan_32 napisał(a):kolejny raz pisze , gdybym miał czity to by na ss'ach wyszło, chyba ze mam anty screen shota, jeśli cos takiego jest, chyba jest bo pamiętam jak kiedyś o tym pisał wujek.
Toż pisałeś, że admin musi się orientować jakie nowe czity wychodzą. Kto wie, może i dorwałeś coś takiego, przetestowałeś na innym serverze pod nickiem leonek i wróciłeś tu...
od 3 lat nie sprawdzam nowych czitów , w tedy miałem problem i musiał robić formata
[hr]-em- napisał(a):widze ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem, napisalem ci jak ja robie a nie jak kazdy musi robic i nie probuj na mnie wjezdzac bo nie bede sie znizal do twojego poziomu i obrazania bo pewnie i tak wzgledem ciebie konsekwencje nie zostana wyciagniete
moim zdaniem mozna zamknac temat
btw czekam na kolejna skarge ulan, moze w koncu ktos cie nauczy normalnego zachowania
nie obrażam nikogo!
i jakie konsekwencje? za to ze dostaje bany?[hr]
Fallen napisał(a):taaa ściągajmy wszyscy NS!!! i grajmy na fake nickach. Mam już dość tych żałosnych tematów tego oto ulana i jego udawania ofiary losu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie jestem ofiarą losu i nie zamierzam jej udawać!