na radarze widać tylko osoby z własnego teamu, a mógł ustawić esp tylko na przeciwny team
screen de_westwood0000 jest screenem pierwszym, pozostałe ssy to screen de_westwood0004, więc nie ma 3 pomiędzy nimi.
screeny mają daty modyfikacji różniące się co 6,5,6,6 sekund a na każdym widać to samo więc jak to wytłumaczysz?
kanar nie nazwałem cie idiotą, więc nie ubliżaj mojej rodzinie cwaniaczku
ja ub nie dam bo było mówione, że ma być 5 ssów, a taka sytuacja sie nigdy wcześniej nie zdarzyła, zeby 4 ssy zostały zrobione bez żadnej różnicy czasowej
a ty ulan nie musisz mi nic tłumaczyć po wczorajszej akcji z odbanowaniem perfidnego haxa
edit. gamers robił ssy, więc niech sie wypowie, ogólnie na serwerze było wtedy co najmniej 4 adminów.
screen de_westwood0000 jest screenem pierwszym, pozostałe ssy to screen de_westwood0004, więc nie ma 3 pomiędzy nimi.
screeny mają daty modyfikacji różniące się co 6,5,6,6 sekund a na każdym widać to samo więc jak to wytłumaczysz?
kanar nie nazwałem cie idiotą, więc nie ubliżaj mojej rodzinie cwaniaczku
ja ub nie dam bo było mówione, że ma być 5 ssów, a taka sytuacja sie nigdy wcześniej nie zdarzyła, zeby 4 ssy zostały zrobione bez żadnej różnicy czasowej
a ty ulan nie musisz mi nic tłumaczyć po wczorajszej akcji z odbanowaniem perfidnego haxa
edit. gamers robił ssy, więc niech sie wypowie, ogólnie na serwerze było wtedy co najmniej 4 adminów.
jay dee ej kej ej gummy bear

Odbanowuj tylko tych, których Ty zbanowałeś. Siejesz niepotrzebny ferment. Tutaj perfidnie widać, że "kolega" KanaR kombinuje, a my takich nie lubimy i wrzucamy do pieca. To samo z tematem Cre^tive gdzie widać amatorskie bawienie się paintem, a Ty odbanowujesz go po paru minutach. Ja jeszcze się nie pomyliłem co do screenów, zazwyczaj jak robię to nikt nie wrzuca, a jak wrzuca to właśnie modyfikowane. Także kysz od moich banów!
[/align]