Zbanowany nick:
Moje IP/SteamID:
Link do screenów: screeny-xD.rar[hr]
Zamiast tej buźki ma byc moj nick x D[hr]Zmieniam nick od dziś będę <<<EsQ>>> BO x D wychodzi jakaś buźka;/
Od banujecie mnie???
Bo chcę grać już no:(:(:(:(
//** MAĆ NIE USUWAJ TEGO CO NAPISAŁEM.
Nie wiem jak i gówno mnie to obchodzi jak to zrobisz. Ma tu być napisane wszystko co wcześniej napisalem.
Nie istnieje takie słowo "buzki" tylko ** buźki, typie ile masz lat?
Czy aby nie zamało aby grać w cs?
A co nie pamiętasz już co napisałeś biedny ty
:( na dysku sobie zapisuj zal mi cię
Mam tyle lat ze spokojnie w ryja byś dostał ;/;/ bo z takim czym możesz do mamusi pisać nie będę cię wyzywał bo jesteś... nie powiem co noobq
// Cool story, bro.
Tak jestem noob, bo nie gram na publikach. Żebyś się nie zdziwił. Nie posiadasz zdolności do wypowiadania się w społeczeństwie. "noobq" Co to ** jest? Wpierdalasz do ojczystego języka litery z języka angielskiego.
2x Raz Ci mówie, że zdania rozpoczyna się wielką literą.
Również zdania powinny kończyć się znakiem interpunkcyjnym.
";/;/" Rozumiem, że to ma być Twoja oznaka płaczu, nie przystosowania się do wymogów stawianych przez otaczający Cię świat.
Moje IP/SteamID:
Link do screenów: screeny-xD.rar[hr]
Zamiast tej buźki ma byc moj nick x D[hr]Zmieniam nick od dziś będę <<<EsQ>>> BO x D wychodzi jakaś buźka;/
Od banujecie mnie???
Bo chcę grać już no:(:(:(:(
//** MAĆ NIE USUWAJ TEGO CO NAPISAŁEM.
Nie wiem jak i gówno mnie to obchodzi jak to zrobisz. Ma tu być napisane wszystko co wcześniej napisalem.
Nie istnieje takie słowo "buzki" tylko ** buźki, typie ile masz lat?
Czy aby nie zamało aby grać w cs?
A co nie pamiętasz już co napisałeś biedny ty
:( na dysku sobie zapisuj zal mi cię
Mam tyle lat ze spokojnie w ryja byś dostał ;/;/ bo z takim czym możesz do mamusi pisać nie będę cię wyzywał bo jesteś... nie powiem co noobq
// Cool story, bro.
Tak jestem noob, bo nie gram na publikach. Żebyś się nie zdziwił. Nie posiadasz zdolności do wypowiadania się w społeczeństwie. "noobq" Co to ** jest? Wpierdalasz do ojczystego języka litery z języka angielskiego.
2x Raz Ci mówie, że zdania rozpoczyna się wielką literą.
Również zdania powinny kończyć się znakiem interpunkcyjnym.
";/;/" Rozumiem, że to ma być Twoja oznaka płaczu, nie przystosowania się do wymogów stawianych przez otaczający Cię świat.