To nie jest mieszanie, to jest przykład z innej beczki
Regulamin działu: Listę dostępnych map znajdziesz na stronie serwera
any idea? palnijcie jakiś pomysł bo mi się nudzi.
spadaj, sam gram z NS. 

a reklamujesz super stronkę na której można za JEDYNE 11zł kupić steam
PP
PP
steama mam, ale pingi mam niższe na ns;]
Fallen napisał(a):jakim cudem ??
steam może otwierać nowe połączenia, do tego ten jego cały nowy interfejs jest nie na mój komputer
To akurat jest zrozumiałe. Tylko poprawa pingu o 5-10 ms nic Ci nie da. Skilla nie oszukasz 

zchiz ma racje, odstaw tego nsa CZITERZE!
Trzeba gdzieś dać zasady dotyczące gry na serwerze,bo to co się dzieje przerasta mnie.
Banując(5min),slapując chłopa,który kampi na respie (2 rundy - TT na mapie de_) gracze rzucają się,że to FFA i wszystko im wolno czyli kampić na respach,zapominając o bombie.
Nudzi mnie ciągłe uczenie ich,że CT broni bsa (co też są zastrzeżenia graczy,że CT nie powinno kampić na bsach...np. z awp czy jaką kolwiek bronią) a TT musi raszować,czy też CT ma rozbroić bombę ..trzeba coś wymyślić bo to człowieka szlag trafia.
Nawet jak nie będą czytać to kilka krotnie dla delikwenta da się bana z przyczyną przeczytaj "Zasady serwera".
Banując(5min),slapując chłopa,który kampi na respie (2 rundy - TT na mapie de_) gracze rzucają się,że to FFA i wszystko im wolno czyli kampić na respach,zapominając o bombie.
Nudzi mnie ciągłe uczenie ich,że CT broni bsa (co też są zastrzeżenia graczy,że CT nie powinno kampić na bsach...np. z awp czy jaką kolwiek bronią) a TT musi raszować,czy też CT ma rozbroić bombę ..trzeba coś wymyślić bo to człowieka szlag trafia.
Nawet jak nie będą czytać to kilka krotnie dla delikwenta da się bana z przyczyną przeczytaj "Zasady serwera".

jak ktoś napisze(najleipej html) to wrzuce. ;P
Przydałyby się jakieś zasady bo tu każdy gracz podważa każdego bana i ma pretensje do wszystkiego.