Regulamin działu: SKARGI NA ADMINÓW, NIE SCREENSHOTY
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
Jeśli chcesz złożyć skargę na jakiegoś admina, zrób to tworząc tu temat.
Pamiętaj aby zamieścić informacje tj. czas, dowody(screenshooty, logi z konsoli), ew. link do bana (http://bany.reksio-cs.pl/). W amxbans znajdziesz nick admina który Cie zbanował!
No widzę, że norma na naszym forum. Dzieciak 9-letni spamuje na forum (oczywiście z błędami) popierają go żałośni admini, a w opozycji reszta adminów.
Co do oprzałka to nie pamiętam byś mnie ubił, to jest taki zasrany dzieciak, lami, wkurza i biega z auto kampą. Nie chciało mi się pisać przyczyny, bo jeszcze byś mi uciekł. Lamienie odwzorowuje twoją postawe na serverze. Byłeś na tyle bezczelny, by składać podanie o admina. Całe szczęście odrzuciliśmy je (nie pamiętam już jakie było moje stanowisko w tej sprawie) Sam nie umiesz grać, gram dłużej niż ty, a że może akurat miałem staty (może) gorsze od Ciebie to jeszcze nic nie znaczy. Kup se steam i dawaj 1 vs 1 zerze.
Albo nauczysz się pisać "po polskiemu" albo wlepie Ci perma przy nast. okazji, nawet jeśli Sru nie poprze mojej decyzji. Mam nadzieję, że przez tą godzinę wyszedłeś na dwór i poznałeś pierwszą dziewczynę w życiu (oprócz rodziny) niż te w internecie. I jak ? Świeże powietrze boli ?
Co do bimbola i ułana(zwłaszcza niego) jak nie jesteście bezprośrednio związani ze sprawą to się nie wypowiadać, bo jak czytam posty jednego i drugiego to zbiera mi się na wymioty.
Co do oprzałka to nie pamiętam byś mnie ubił, to jest taki zasrany dzieciak, lami, wkurza i biega z auto kampą. Nie chciało mi się pisać przyczyny, bo jeszcze byś mi uciekł. Lamienie odwzorowuje twoją postawe na serverze. Byłeś na tyle bezczelny, by składać podanie o admina. Całe szczęście odrzuciliśmy je (nie pamiętam już jakie było moje stanowisko w tej sprawie) Sam nie umiesz grać, gram dłużej niż ty, a że może akurat miałem staty (może) gorsze od Ciebie to jeszcze nic nie znaczy. Kup se steam i dawaj 1 vs 1 zerze.
Albo nauczysz się pisać "po polskiemu" albo wlepie Ci perma przy nast. okazji, nawet jeśli Sru nie poprze mojej decyzji. Mam nadzieję, że przez tą godzinę wyszedłeś na dwór i poznałeś pierwszą dziewczynę w życiu (oprócz rodziny) niż te w internecie. I jak ? Świeże powietrze boli ?
Co do bimbola i ułana(zwłaszcza niego) jak nie jesteście bezprośrednio związani ze sprawą to się nie wypowiadać, bo jak czytam posty jednego i drugiego to zbiera mi się na wymioty.
Mnie akurat ta sprawa dotyczy bo byłem jak go banowałeś i jeszcze mi chciałeś dać bana za autokampę którą miałem w jednej rundzie.
To bimbola jakiś brat, a ułana kochanek.
To nie jest mój brat !!!
hawaj napisał(a):On ma 11 lat a na Twoim miejscu ulan byś się nie wypowiadał bo Ty notorycznie dajesz bany z powodem "lamisz"
na twoim miejscu bym takich bzdur nie pisał! oczywiście daje bany za lamienie ale nie za to, ze ktos potrafi skutecznie strzelać z autokampy, czy zabija admina!
Za to nie dałem ani razu bana, chociaż widziałem jak inni dają, sam na własnej skórze tego doswiadczyłem![hr]
BIMBOL napisał(a):Co do bimbola i ułana(zwłaszcza niego) jak nie jesteście bezprośrednio związani ze sprawą to się nie wypowiadać, bo jak czytam posty jednego i drugiego to zbiera mi się na wymioty.
Mnie akurat ta sprawa dotyczy bo byłem jak go banowałeś i jeszcze mi chciałeś dać bana za autokampę którą miałem w jednej rundzie.
OD KIEDY TO NIE MOZNA UZYWAĆ AUTOKAMPY?!
ZNAM SERWERZY GDZIE NIE MOZNA UŻYWAĆ JEJ, ALE NA NICH AUTOKAMPA JEST ZABLOKOWANA!
każdy gracz jasno myslący i admin wiedzą, że jak jest mozliwośc kupna danej broni, to ją mozna z niej korzystać!;n
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Wirus
przez ArTaS So, 10 paź 2009, 11:57 w Skargi |
9 Odpowiedzi 1438 Wyświetlone |
przez Doberman
So, 10 paź 2009, 16:21 |
|
Wirus
przez babaoriley Pn, 14 mar 2011, 14:15 w Skargi |
0 Odpowiedzi 607 Wyświetlone |