Ile grasz w cs- 5 lat z przerwami
Nick-gamers_
Ile grasz na Reksiu-2 miesiące
Jak dobrze znasz amxx- 8/10 obsługiwałem już serwy.
Czy rzucisz czasem jakieś drobne na serwer?- Po każdej mojej wypłacie mogę wspomóc was 10 - 15pln
Dlaczego Ty?- Zawsze się angażuję w to co robię, odwiedzam forum, czytam posty, pomagam na team_say@, umiem rozpoznać skilla od haxxa. Nie jestem konfliktowy-wolę zgodę. Myślę, że moglibyście być zadowoleni z mojej pomocy. Wiem, że nie gram długo ale każdemu można dać szansę, ja bede chciał ją wykorzystać. Gram w miare często.
SteamID-STEAM_0:0:31649459 oraz Steam_0:1:4340527
Wiek-24lata
Link do 3 reklam na forach(bez tego nawet nie pisz podania)-
Link nr 1
Link nr 2
Link nr 3
O sobie-Jak wiadomo mam 24 lata mieszkam w Rybniku, pracuje jako sprzedawca rolet i żaluzji antywłamaniowych na zamówienie (nuda głównie siedze na laptopie
). Słucham H-H ale lubie tez teledyski Lady GAGA. Troszke zajmowałem się obróbka filmów także z cs`a. Staram się być bezkonfliktowy i by wokoło mnie była pozytywna energia.
Prosze o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania... pozdrawiam całą załogę i myślę, że ktos się wypowie pozytywnie. Adminów jest sporo ale nie widzą wszystkiego i nie graja 24H.
.
.
.

Nick-gamers_
Ile grasz na Reksiu-2 miesiące
Jak dobrze znasz amxx- 8/10 obsługiwałem już serwy.
Czy rzucisz czasem jakieś drobne na serwer?- Po każdej mojej wypłacie mogę wspomóc was 10 - 15pln
Dlaczego Ty?- Zawsze się angażuję w to co robię, odwiedzam forum, czytam posty, pomagam na team_say@, umiem rozpoznać skilla od haxxa. Nie jestem konfliktowy-wolę zgodę. Myślę, że moglibyście być zadowoleni z mojej pomocy. Wiem, że nie gram długo ale każdemu można dać szansę, ja bede chciał ją wykorzystać. Gram w miare często.
SteamID-STEAM_0:0:31649459 oraz Steam_0:1:4340527
Wiek-24lata
Link do 3 reklam na forach(bez tego nawet nie pisz podania)-
Link nr 1
Link nr 2
Link nr 3
O sobie-Jak wiadomo mam 24 lata mieszkam w Rybniku, pracuje jako sprzedawca rolet i żaluzji antywłamaniowych na zamówienie (nuda głównie siedze na laptopie
). Słucham H-H ale lubie tez teledyski Lady GAGA. Troszke zajmowałem się obróbka filmów także z cs`a. Staram się być bezkonfliktowy i by wokoło mnie była pozytywna energia. Prosze o pozytywnie rozpatrzenie mojego podania... pozdrawiam całą załogę i myślę, że ktos się wypowie pozytywnie. Adminów jest sporo ale nie widzą wszystkiego i nie graja 24H.
.
.
.

Natura dała nam dwoje oczu,
dwoje uszu, ale tylko jeden język,
po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.