Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Dobra, a te ktore ja ci robilem na office i zwiales w trakcie? chyba machnelo ci wszystkie 5 wtedy...
hmmm, jak Ci robią ssy to nie spierdalaj jak jebany cjotex z serwera, przyjmij to na klatę jak masz czystą.
Poza tym na każdym ssie widać ze masz wh, nie wiem czy chcesz być fajny stawiając te ssy albo totalnie przygłupi.
No comment na takie dzieci jak Ty, koleżko.
Poza tym na każdym ssie widać ze masz wh, nie wiem czy chcesz być fajny stawiając te ssy albo totalnie przygłupi.
No comment na takie dzieci jak Ty, koleżko.
Spidi wyjebane w kosmos wh tylko zastanawiam sie ile masz lat ze to wrzucales i jeszcze mowiesz ze nie wiesz za co<hahahahaha>
gdybym wiedział że mi robi to na pewno bym został... to po pierwsze Ciota to może być góra z Ciebie jak i dziecko bo uwierz na pewno jestem starszy od Ciebie... a co do Ciebie Kosyl to no coments ewidentnie wyczuwam zazdrość ( o ile wiesz co to znaczy)
zazdrość ze nakuriwasz na wh, dzieciaku co Ty pierdolisz idź na inny serwer patałachu, banujcie na forum ciotexa, bo to jakiś ułom mały
no nareszcie jakiś nowy gracz coś ciekawego napisał, pozdro spidi jesteś moim idolem:)
napisał, to co sam chciał mieć, a życzy innym, poprostu wstydzi się wprost to napisać, tzw. podtekst
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
[Only De_Dust2+BF2]Cs-N1.pl
przez kondzixd Cz, 9 lut 2012, 10:16 w Serwery CS |
0 Odpowiedzi 475 Wyświetlone |
przez kondzixd
Cz, 9 lut 2012, 10:16 |
|
Cs-N1.PL !!! DO WYGRANIA KLUCZ STEAM
przez kondzixd So, 11 lut 2012, 14:11 w Serwery CS |
0 Odpowiedzi 710 Wyświetlone |
przez kondzixd
So, 11 lut 2012, 14:11 |
|
www.cs-n1.pl SUPER SURF_SKI 2 !! SZUKAMY ADMINOW !!
przez kosiba Pt, 6 sty 2012, 20:54 w Serwery CS |
0 Odpowiedzi 424 Wyświetlone |
przez kosiba
Pt, 6 sty 2012, 20:54 |