A więc poziom adminów na tym serwerze pozostawia naprawdę wiele do życzenia . Po pierwsze admini reprezentują bajeczne skille , po drugie jak lecą bany to osobom steamowym w pierwszej kolejności po kilka razy dla jednej osoby mimo iż wrzuca już po raz n-ty ss na forum, a haksujące non stimy grają bez problemów mimo iż prosi sie admina żeby sprawdził osobę cheatującą po czym on opuszcza serwer albo nie udaje ze nie widzi tego , ale wracając do skargi : jest minuta do końca rundy zajebisty admin pisze na głównym czacie żeby iśc do paczki bo to niby tepe jest , wygrywam rundę na 20 sekund do końca bo bylem z kolesiem 1 na 1 po czym zwróciłem uwagę po rundzie ze nie musi mi mówić o tym żeby iść do paczki za co wyłapałem bana na 1 godzinę powiedz ysaczku why? . A wcześniej gdy dostaje się kicka w środku rundy gdy jestem sam na 2 a potem trudno wyjaśnić za co to nie ma o czym tu mówić, to dotyczy się kosyla i znów trudno jest w to uwierzyć ale kick leci chyba za to ze zginął kilka razy pod rząd . Mam wrażenie że admini to 12-14 latkowie którzy mają problemy z psychiką , giną na początku rundy a potem jest płacz gdy jest ponad minuta do końca bo nie chce im się czekać . Ale z resztą chyba itak nie ma sensu tu pisać bo nic się nie zmienia mimow n liczby skarg ...