Jadłem sobie kolację i czytałem forum, prawie jak zchiz robił pranie. Coraz mniej mnie na serwerze przyznam, a coraz więcej nowych adminów co mnie martwi bo zero maja doświadczenia mam nadzieje że sobię poradzą
.
No więc przyszedł w takim razie czas na nową krew mam nadzieje że zda ona egzamin na Reksiu, bo cenie sobie ten serwer bardzo, grałem od samego powstania. Tak jak już powiedziałem mało gram, więcej w wowa, poza tym trzeba znaleść pracę
Będę czasem grywał ale chciałem zrezygnować z funkcji administratora i przekazać pałeczkę innym po co ma się marnować cenne miejsce
Dziękuje za miły spędzony czas Reksiowicze !
Wejdę czasem was pokarać !!!
.
No więc przyszedł w takim razie czas na nową krew mam nadzieje że zda ona egzamin na Reksiu, bo cenie sobie ten serwer bardzo, grałem od samego powstania. Tak jak już powiedziałem mało gram, więcej w wowa, poza tym trzeba znaleść pracę
Będę czasem grywał ale chciałem zrezygnować z funkcji administratora i przekazać pałeczkę innym po co ma się marnować cenne miejsce
Dziękuje za miły spędzony czas Reksiowicze !
Wejdę czasem was pokarać !!!
nie rozpierdalaj moich uczuć masz wbijać na serwa i prosze o nie zabieranie mu adma nalezy mu sie nawet jak będzie gral tylko raz w roku pozdo!