Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!

Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp

Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
#1254 przez WaRRo
Wt, 29 wrz 2009, 21:20
? co potwierdza ?

Prosze o zdjęcie tego bana....

EDIT@
Proponuje Wam zainwestwować w HLTV jeżeli chcecie łapać cziterów, bo tak to banujecie niesłuszne osoby....
#1256 przez WaRRo
Wt, 29 wrz 2009, 21:24
ehhh i powiedzcie mi jak Wy sie chcecie rozwijać ?
na eldorado zagrałem ile ? 2/3rundy ? miałem 5fragów, zobaczyłeś 1/2 akcje dobre w moim wykonaniu i już pewność, że mam cheaty ?
Może wytłumacz mi która to była akcja.....ta po której dostałem bana ?
#1257 przez Hardcor
Wt, 29 wrz 2009, 21:26
panie kolego, było 3 adminow na servie i wszyscy byli zdania ze grałes na wh, wiec ja tylko dopełnilem formallnosc ...

Poczekajmy na ich wypowiedzi
#1259 przez WaRRo
Wt, 29 wrz 2009, 21:34
Jeżeli uważacie mnie za cziterka to mi bardzo miło :)
na PW moge podać Wam serwer na którym grywam od ok 2lat....
Grają tam naprawde hajt gracze i możemy tam teraz wejść i pograć.....
jest tam hltv i o demko można poprosić na forum i założyć sprawe na forum, i po obejrzeniu całej mapki(20min) przez kilku hajtów oceniają czy owy gracz grał na czitach czy też nie.

Tutaj zapewne było tak, że była sobie runda, WaRRo jedyny gracz na serwie miał słuchawki. Runda się zaczeła, WaRRo wyczaił kto gdzie jest (radar/wzrok/słuch) i zaczął strzelać, a że nie jestem typem gracza ofensywnego to raczej czekam aż wróg się wychyli....
Wy natomiast zaczeliście runde, w połowie padliście, popatrzyliście, że WaRRo wie i celuje tam gdzie akurat za skrzynką czai sie przeciwnik i do niego strzela......
rezultat ? WaRRo gra na WH....
zgadłem ?
#1260 przez Hardcor
Wt, 29 wrz 2009, 21:38
nie nie zgadłeś ale za to masz bardzo bujną wyobraźnie .... gratuluje
Dam Ci unbana bo jakoś nie widze innych wypowiedzi ale strzez sie beda cie obserwowc..
#1278 przez Szatan
Śr, 30 wrz 2009, 09:07
jak dlamnie koles nic nie ma:)zawsze jak ktos ma czity przeswituje mu bron:):):)