Posiadacie jakieś rozpisane demka lub coś innego co by dobitnie pokazywało, że gra nieczysto ?
Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Poza wieloma przejrzanymi meczami live to mam dwa zapisane które przeglądałem kilkukrotnie.
Poza tym co najmniej 5 adminów plus ja potwierdzi 

Xamnalim napisał(a):Poza wieloma przejrzanymi meczami live to mam dwa zapisane które przeglądałem kilkukrotnie.
w takim razie przedstaw je
Nie wiem kto podjął decyzję, ale dobrze byłoby, gdyby ktoś przytoczył demka. Jeśli macie się przekrzykiwać, to pójdźcie na PW. Tutaj poproszę tylko sensowne argumenty.
Im szybciej kogoś oceniasz, tym bardziej się mylisz.
Wiele osób miało wątpliwości, ja również, ale nie było to wszystko na tyle jednoznaczne, by banować.
Tak jak mówiłem wcześniej, bana bez rozpisywania nie dawać. Tak po prostu nie można.
Jeśli gra nieczysto, to trzeba to po prostu udowodnić, bo niestety, ale "inni admini potwierdzą" nie może stanowić dowodu w sprawie
Dla mnie na dzień dzisiejszy i w obecnej formie - UB
)EDIT: Tego posta pisałem przed wrzuconym powyżej linkiem.
Tak jak mówiłem wcześniej, bana bez rozpisywania nie dawać. Tak po prostu nie można.
Jeśli gra nieczysto, to trzeba to po prostu udowodnić, bo niestety, ale "inni admini potwierdzą" nie może stanowić dowodu w sprawie
Dla mnie na dzień dzisiejszy i w obecnej formie - UB
)EDIT: Tego posta pisałem przed wrzuconym powyżej linkiem.
Ja nadal czekam na opisanie, w którym momencie jest to 100%
@edit: Jak będzie to tylko na potwierdzenie wielu adminów, to cofam bana, bo coś takiego, to nikły dowód w sprawie.
@edit: Jak będzie to tylko na potwierdzenie wielu adminów, to cofam bana, bo coś takiego, to nikły dowód w sprawie.
Nie wiem co mam dokładnie pisać, ogólny styl strzelania delikwenta budzi u mnie podejrzenia. Strzela głównie serie, pojedyńcze pestyki, full auto praktycznie nigdy. Notorycznie strzela instant głowy zaraz po wychyleniu na przeciwnika, bądź kiedy przeciwnik wychyli na niego. Mówie tu w dodatku o sytuacjach w których trzyma on celownik zaraz za rogiem, przeciwnik pojawia się na ekranie i od razu strzał zostaje oddany. Widać to szczególnie na demku nr.2 w którym raz tak się dzieje z AWP, a drugi z AK w bsie. Głównie dlatego pobrałem to demko, bo nie wierzyłem własnym oczom. Tak jak pewnie wielu innych zauważyło podczas gry i obserwowania tego gracza często oddaje strzały które nie powinny trafić w cel np przez recoil a jednak trafia. Można by tu mówić o szczęściu, ale jeżeli ktoś ma takie szczęście notoryczne to powinien grać w totka a nie w csa. Można by tu wymieniać długo, ale nie jest ważne to co ja napisze tylko do oceny potrzebne jest samodzielne obejrzenie gry i to nie tylko tych dwóch demek ale w każdym meczu granym dzieją się jakieś dziwne akcje.
-- Dodano 25 lis 2018 --
Co do 100% to powiedzmy te akcje na de_kabul gdzie z drzwi jest wcelowany zaraz koło rogu na moście i druga gdy po zaplantowaniu strzela instant głowe po wychyleniu przeciwnika zza filaru na pare pikseli
-- Dodano 25 lis 2018 --
jeżeli trzeba to przejrzę jeszcze raz demko i podam rundy
-- Dodano 25 lis 2018 --
Co do 100% to powiedzmy te akcje na de_kabul gdzie z drzwi jest wcelowany zaraz koło rogu na moście i druga gdy po zaplantowaniu strzela instant głowe po wychyleniu przeciwnika zza filaru na pare pikseli
-- Dodano 25 lis 2018 --
jeżeli trzeba to przejrzę jeszcze raz demko i podam rundy
Poproszę, byłoby miło 

15,22,23,24,25
-- Dodano 25 lis 2018 --
de_kabul
-- Dodano 25 lis 2018 --
de_kabul
Oglądałem i według mnie to za mało. Pamiętajcie, że demo nie odzwierciedla 1vs1 tego co widzisz podczas gry. Oczywiście nie reszta się wypowie.
A moim zdaniem jest coś nie tak w tym i popieram Catchyego.
Tak jak mówiłem, do oceny nie wystarczy obejrzeć demko ale przede wszystkim widzieć gre live. Co do demka to oczywiście nie są one idealnie 1:1 ale pokazują faktyczne akcje które się działy. Miejsca i momenty śmierci są niezmienione.
Ja po obejrzeniu demek też skłaniałbym się do tezy, że generalnie mógłby to opanować.
Generalnie widać, że nie jest lajkiem, czy się wspomaga, czy nie - na pewno zna dobrze gre i nie gra w nią źle.
Ma dziwne momenty, ale akurat z tych demek wg mnie nic nie wynika.
Generalnie widać, że nie jest lajkiem, czy się wspomaga, czy nie - na pewno zna dobrze gre i nie gra w nią źle.
Ma dziwne momenty, ale akurat z tych demek wg mnie nic nie wynika.
| Podobne wątki | Statistics | Ostatni post |
|---|---|---|
|
Chciałbym zgłosić gracza smok edzio
przez Zohan123123 So, 17 lis 2018, 16:00 w Skargi |
9 Odpowiedzi 1161 Wyświetlone |
przez manaskal
N, 18 lis 2018, 01:36 |
|
Zbanowany
przez elka N, 17 lut 2013, 15:43 w Screeny |
1 Odpowiedzi 830 Wyświetlone |
przez You no
N, 17 lut 2013, 16:09 |
|
permamentnie zbanowany
przez vallee N, 19 wrz 2010, 20:51 w Skargi |
2 Odpowiedzi 1117 Wyświetlone |
przez hawaj
N, 19 wrz 2010, 21:05 |
|
==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany!
przez see2121 Śr, 26 paź 2011, 14:04 w Screeny |
0 Odpowiedzi 1304 Wyświetlone |
przez see2121
Śr, 26 paź 2011, 14:04 |
|
Zbanowany. Brak Ssów
przez Obeliks N, 22 wrz 2013, 15:08 w Skargi |
8 Odpowiedzi 1479 Wyświetlone |
przez makelele
Pn, 23 wrz 2013, 21:50 |
|
Zbanowany za nic
przez Torcida'99 Cz, 18 wrz 2014, 17:25 w Skargi |
11 Odpowiedzi 1721 Wyświetlone |
przez makelele
Śr, 1 lip 2015, 22:14 |
|
zbanowany a ssow nie zrobil
przez awpusp So, 21 wrz 2013, 20:48 w Skargi |
7 Odpowiedzi 1219 Wyświetlone |
przez knv
N, 22 wrz 2013, 15:57 |
|
ham zbanowany w ESL za oszukiwanie
przez luk. N, 1 maja 2011, 14:23 w O wszystkim i o niczym |
3 Odpowiedzi 1557 Wyświetlone |
przez Fallen
N, 1 maja 2011, 21:42 |
|
Zbanowany nick: ~Stasq! Moje IP/SteamID: 89.161.16.86 Link do screenów: http://www.re
przez Stasq Cz, 6 sty 2011, 19:27 w Screeny |
1 Odpowiedzi 1125 Wyświetlone |
przez kicha
Cz, 6 sty 2011, 19:28 |