siema jakis Positive .
mnie banuje jak nie bylo za co przegralem tu ponad 500h i na mapie poolday ban na zawsze (przy statach 13:1) sam chcialem sie o admina ubiegac ale nie zlozylem podania grywalem razem np. z qlimax ?!, Mejson, Pro_scarface itp. znaczy z innymi adminami ale nickow nie pamietam. Niestety ban polecial bez ostrzezenia, dlatego nie mialem mozliwosci nagrac dema ss tez nie robilem. jakby mi ktos cos napisal wylacz to odrazu bym nagrywal zeby udowodnic ze nic nie mam, a tak mapka mala 12 ludzi i nie ma czasu w konsoli grzebac zeby z respa nie bili. Czy ktos mi pomoze czy jeden z ulubionych serwow pojdzie w nie pamiec ? a szkoda by bylo pozdrawiam Ekipe
qlimax ?!, Pro_scarface narazie razem nie pogramy
Krotka informacja do szanownego Pana Admina - otoz zwolnij sie albo Elita niech sie powaznie zastanowi zeby za drobrego skilla banowac. Ja tu gram nie od dzis i mam rawdziwe dema na kompie cziterow jak przez sciany celownik chodzi i strzaly a na poolday zdziwiony ze przez sciany zabijesz jak bokiem leci 3 albo 4 zawsze kogos trafisz CIEBIE NIE POZDRAWIAM, zebys nie skrzywdzil innych osob tak jak mnie ! NIE POZDRAWIAM !
Dla ekipy pozdowienia brejcu^ IP: 89.200.157.207
mnie banuje jak nie bylo za co przegralem tu ponad 500h i na mapie poolday ban na zawsze (przy statach 13:1) sam chcialem sie o admina ubiegac ale nie zlozylem podania grywalem razem np. z qlimax ?!, Mejson, Pro_scarface itp. znaczy z innymi adminami ale nickow nie pamietam. Niestety ban polecial bez ostrzezenia, dlatego nie mialem mozliwosci nagrac dema ss tez nie robilem. jakby mi ktos cos napisal wylacz to odrazu bym nagrywal zeby udowodnic ze nic nie mam, a tak mapka mala 12 ludzi i nie ma czasu w konsoli grzebac zeby z respa nie bili. Czy ktos mi pomoze czy jeden z ulubionych serwow pojdzie w nie pamiec ? a szkoda by bylo pozdrawiam Ekipe qlimax ?!, Pro_scarface narazie razem nie pogramy
Krotka informacja do szanownego Pana Admina - otoz zwolnij sie albo Elita niech sie powaznie zastanowi zeby za drobrego skilla banowac. Ja tu gram nie od dzis i mam rawdziwe dema na kompie cziterow jak przez sciany celownik chodzi i strzaly a na poolday zdziwiony ze przez sciany zabijesz jak bokiem leci 3 albo 4 zawsze kogos trafisz CIEBIE NIE POZDRAWIAM, zebys nie skrzywdzil innych osob tak jak mnie ! NIE POZDRAWIAM !
Dla ekipy pozdowienia brejcu^ IP: 89.200.157.207