Przecież na tym demie nic nie ma.
-- Dodano 1 lut 2016, o 13:26 --
W ogóle to ja już mam powoli dość takiej fuszerki. To któreś z kolei chuja warte demo. Oskarżacie i obrażacie czystych graczy. A jak ktoś barzdiej ogarnięty zwraca uwagę - w tym wypadku Orlen - to idziecie w zaparte. Co to ** jest za demo? aim_headshot? 3 akcje? no super, że zabił jedną serią dwóch typów, nigdy wam się to nie zdarza? chuj z tym, że potem przez kilka sekund w miarę prostej sytuacji nie mógł trafić typa. Gdyby miał aimbota, to chyba by jednak trafił? Gdybym ja tu wszedł na fejku z ns i pograł kilka tygodni pewnie też byście mi cisnęli, że jestem odpaleńcem na wh, aimie i chuj wie czym jeszcze. Fajnie, że chce wam się nagrywać dema, ale jak już coś robicie, to róbcie to porządnie, poczytajcie jakieś poradniki czy coś, bo to demo z aim_headshot to absolutna kompromitacja, taka, że drugiego dema nawet nie ściągam, bo szkoda mojego czasu. Odbanujcie tego typa. Chociaż ja już bym dawno chuj wbił w serwer, gdzie mi takie dema rozpisują, a wcześniej robili mi 10x ssy

Do stwierdzenia, że gość jest odpalony potrzeba wielu rozpisanych akcji lub jakiegoś totalnie perfidnego jechania po modelu. Zrozumcie, że w tej grze istnieją takie rzeczy jak:
1. Skill
2. Doświadczenie
3. Przeczucie
4. Słuch
5. Fart
A wy zobaczycie jedną akcję na demie i się podniecacie "O ZOBACZCIE JAKI ODPAŁ, TO NIEMOŻLIWE" i już gotowi ukamieniować kogoś, bo miał głupiego farta.