IMO lepsze od poprzedniego, bo jest w neutralnym miejscu i lepiej widoczne(tz tutory).
nie każdemu odrazu zaskakuje więc daje ss jak to mniej więcej powinno wyglądać

nie każdemu odrazu zaskakuje więc daje ss jak to mniej więcej powinno wyglądać

restart csa, ściągało Ci pliki przy wejsciu?
Widać bo jest pod. To jest żywcem wyjęte z condition zero.
nie widac kto ginie, strasznie utrudnia rozgrywke
Wy naprawde lewary jesteście, plugin był dokładnie jedną mapę, a narzekacie nadal.
Odświeże temat i powiem, że ta choinka na serwie to ścierwo, nie mogę wbić bo z Qwertym rozkminialiśmy różne opcje (on też nie mógł wbić, ale u niego pomogło cl_allowdownload 1) i nic nie pomogło. Jak dobrze mi Qwerty powiedział to jest choinka zamiast paki, jest to beznadziejne, bo niektórzy ludzie nie mogą nie raz znaleźć paki i dzięki temu tt wygrywa, jak jest choinka to wszystko widać i każdy wie gdzie ma lecieć, myślę że o tą choinkę chodzi, jak nie to mnie poprawcie
.
Dalej nie będę się zagłębiał, bo nie ma sensu więcej jest minusów niż plusów, niech ktoś się jeszcze wypowie na ten temat, może to Sru wyjebie.
Pozdro.

Dalej nie będę się zagłębiał, bo nie ma sensu więcej jest minusów niż plusów, niech ktoś się jeszcze wypowie na ten temat, może to Sru wyjebie.
Pozdro.
jak na moje to ta choinka to syf
tylko obciaza serwer, pomijajac fakt ze jak pierwszy raz 'postawilem' pake to sie wystraszylem ;x
tylko obciaza serwer, pomijajac fakt ze jak pierwszy raz 'postawilem' pake to sie wystraszylem ;x