O! Ja również przyłączam się do najserdeczniejszych życzeń!
Wszystkiego najlepszego! :-)
Wszystkiego najlepszego:) duzo zdrowia, szczęścia, pomyślności.
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
Spełnienia marzeń oraz wymarzonej partnerki 100 lat mordeczko
Spełnienia marzeń!
A ja życzę abyś nie musiał latać za granicę za pracą! Życzę abyś poszedł do urzędu pracy po dotacje, dostał 16000 oraz do banku gospodarstwa krajowego po kolejne 40000 zł pożyczki na niskich warunkach. Nagłowił się nad tymi wszystkimi biznesplanami i kasę dostał. Potem kupił kilka maszyn z condomami i powstawiał do firm (wiadomo - szkolenia i imprezy integracyjne to nie fikcja!), do klubów itp. Oprócz tego abyś zajął się serwisem tych maszyn, a jak coś się psuje to dopiero żebyś jechał na maxa, a za samą dobrą dyspozycje za wyjazd/wjazd (niepotrzebne skreślić) wpadałoby Ci 1000 zł płacone jednorazowo po 9ciu miesiącach!
Życzę także abyś max po 5 latach się oddłużył trochę i aby firma nabierała kształtów. I życzę abyś tym oto sposobem pracując łącznie może z 5 godzin w tygodniu mógł wyciągnąć kilka tys zł. Oczywiście cały czas pomalutku inwestowałbyś w kolejne maszyny, im więcej maszyn tym więcej kasy i mniej konkurencji w przyszłości. Wiadomo, antykoncepcja = wyższy niż demograficzny = mniejsze prawdopodobieństwo, że trafisz na ludzi z tym samym pomysłem na biznes. I za pięć lat Sru dałby Ci już wszystkie flagi i byś grał jako główny admin w cs a towar się sam sprzedawał )) a wieczorami to w ogóle:) Ty na nocnym mapcycklu, a ktoś z Twoim sprzętem na nocnym 'fragowaniu'.
Mówi się, że trzeba pomagać bliźnim. A kto wie, może za pięć lat jak już grzywA i noe dojdą w swoim życiu do kolejnego etapu, spotykania się z pięknymi nieznajomymi, i w klubie znajdą swoją siódmą prawdziwą miłość. A wtedy aby czuć się pewniej przypomną sobie o interesie kolegi, czym prędzej pobiegną do łazienki i uśmiechem na twarzy zobaczą automat marki SSD (coś typu SztynX SeX DureX). 5zł i jazda poznawać kolejną tę jedyną.
Życie plata figle, pamiętajcie!
Także wszystkiego najlepszego i powodzenia.
Życzę także abyś max po 5 latach się oddłużył trochę i aby firma nabierała kształtów. I życzę abyś tym oto sposobem pracując łącznie może z 5 godzin w tygodniu mógł wyciągnąć kilka tys zł. Oczywiście cały czas pomalutku inwestowałbyś w kolejne maszyny, im więcej maszyn tym więcej kasy i mniej konkurencji w przyszłości. Wiadomo, antykoncepcja = wyższy niż demograficzny = mniejsze prawdopodobieństwo, że trafisz na ludzi z tym samym pomysłem na biznes. I za pięć lat Sru dałby Ci już wszystkie flagi i byś grał jako główny admin w cs a towar się sam sprzedawał )) a wieczorami to w ogóle:) Ty na nocnym mapcycklu, a ktoś z Twoim sprzętem na nocnym 'fragowaniu'.
Mówi się, że trzeba pomagać bliźnim. A kto wie, może za pięć lat jak już grzywA i noe dojdą w swoim życiu do kolejnego etapu, spotykania się z pięknymi nieznajomymi, i w klubie znajdą swoją siódmą prawdziwą miłość. A wtedy aby czuć się pewniej przypomną sobie o interesie kolegi, czym prędzej pobiegną do łazienki i uśmiechem na twarzy zobaczą automat marki SSD (coś typu SztynX SeX DureX). 5zł i jazda poznawać kolejną tę jedyną.
Życie plata figle, pamiętajcie!
Także wszystkiego najlepszego i powodzenia.