#80071 przez Amb(r)ozja
Śr, 31 paź 2012, 16:27
Po prostu jesteś idiotą bo zakładasz co chwila nowy temat z wynikiem 1 meczu... Każdy z tego forum ma internet i pewnie sam potrafi sobie sprawdzić wynik danego meczu . Dziwię się że jeszcze nie założyłeś Tematu Śnieg w Polsce pod koniec Pażdziernika , dla niedowiarków którzy nie posiadają okien w domu i zapuszczają korzenie przy Komputerze...
#80075 przez PIETR@S
Śr, 31 paź 2012, 16:30
Nie każdy ma czas latać po internecie. A wstawiłem ten temat ponieważ jest to niecodzienny wynik. I nie wiem o ch*j ci chodzi. nie musisz czytać moich tematów.
#80077 przez Amb(r)ozja
Śr, 31 paź 2012, 16:33
To nie zaśmiecaj forum takimi gównianymi tematami . Pewnie nie tylko mi to przeszkadza , a latać to ty sobie możesz do toalety w czasie obstrukcji ..
#80078 przez PIETR@S
Śr, 31 paź 2012, 16:36
Przynajmniej coś się dzieje. Admini są od serwera nie od forum. atw. jakiego ty używasz wyszukanego słownictwa *_*
#80080 przez Amb(r)ozja
Śr, 31 paź 2012, 16:44
PIETR@S napisał(a):Przynajmniej coś się dzieje. Admini są od serwera nie od forum. atw. jakiego ty używasz wyszukanego słownictwa *_*

No tak coś sie dzieje jeszcze napiszesz ze Admini nie są od forum ^^ dobre . Nie to niech lepiej Reksiowy Lizus pod Nickiem PIETR@S pisze temat nad tematem post pod postem (bezsensownych) który ma nadzieje ze w ten oto sposób zarobi Admina albo Moda na forum ^^ Nie skacz tak tylko byś dokończył to co zacząłeś mówię o turnieju , tak się angażowałeś i co ..? Chęci brak ? zagrożenia w szkole czy po prostu nie dajesz rady ?
#80081 przez PIETR@S
Śr, 31 paź 2012, 16:57
Amb(r)ozja napisał(a):
PIETR@S napisał(a):Przynajmniej coś się dzieje. Admini są od serwera nie od forum. atw. jakiego ty używasz wyszukanego słownictwa *_*

No tak coś sie dzieje jeszcze napiszesz ze Admini nie są od forum ^^ dobre . Nie to niech lepiej Reksiowy Lizus pod Nickiem PIETR@S pisze temat nad tematem post pod postem (bezsensownych) który ma nadzieje ze w ten oto sposób zarobi Admina albo Moda na forum ^^ Nie skacz tak tylko byś dokończył to co zacząłeś mówię o turnieju , tak się angażowałeś i co ..? Chęci brak ? zagrożenia w szkole czy po prostu nie dajesz rady ?

Stary ty masz posrane w głowie. "reksiowy lizus" ? złożyłem podanie i na to i na to... nie udało się. To jebie. gram tu bo lubię ten serwer i większość ludzi też jest spoko. Do tej pory myślałem że też do nich należysz. A co do turnieju to do chuja co ja mogę jak gracze nic nie robią ? !! Dobra ale jak ** masz na mnie tak najeżdżać. To w sumie jebie mnie to. Poszukam innego serwera. A tobie chuj w dupe. 305 postów ograniczałem przekleństwa ale wyprowadzasz mnie z równowagi typie. I chuj cie obchodzą moje sprawy prywatne.
#80083 przez Amb(r)ozja
Śr, 31 paź 2012, 17:04
Chusteczkę chcesz ? Po primo nie najeżdzam na ciebie tylko pisze prawdę . Zresztą nie tylko ja to zauważam że piszesz durne tematy "o dupie Marynie" Jak ci się tak nudzi to idż pograb liście na podwórku.
#80084 przez PIETR@S
Śr, 31 paź 2012, 17:06
To czekam na bana. Na forum i na serwerze. liście już zgrabiłem.
#80085 przez Amb(r)ozja
Śr, 31 paź 2012, 17:08
Czy ja coś wspominałem o banie ? po prostu chcę cię przywrócić do porządku -.=
#80090 przez PIETR@S
Śr, 31 paź 2012, 17:36
przywrócić ? tak samo się zachowuje od samego początku jak tu jestem ;)
#80091 przez Amb(r)ozja
Śr, 31 paź 2012, 17:40
Pisze durne posty ? Zakładam Głupie tematy ? Spójrz na siebie wgl zobacz jakie ty tematy zakładasz np. post79956.html#p79956 ?? co to ma kuzwa być 0.0
#80092 przez knv
Śr, 31 paź 2012, 17:41
PIETR@S napisał(a): jeśli tak ci to przeszkadza to przestane "spamować" jak ty to ująłeś.

Niestety nie każdy jest słowny.
#80095 przez sikor
Śr, 31 paź 2012, 17:47
Amb(r)ozja napisał(a):Pisze durne posty ? Zakładam Głupie tematy ? Spójrz na siebie wgl zobacz jakie ty tematy zakładasz np. post79956.html#p79956 ?? co to ma kuzwa być 0.0

nic do Ciebie nie mam PIETR@S ale Twoje posty są zbędne ; ] w/w