#25045 przez p0mpec2k@
N, 15 sie 2010, 12:15
Mam pytanie do Admina Sru. Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego ma na sygnaturze obrazek "anty FA"? czyżby coś Ci się stało na FA, że jesteś teraz urażony naszą serwerownią? Nie dostałeś admina, slota czy coś? Najwyraźniej jesteś nieogarnięty i to dlatego. Założyłeś swoją serwerownie, o bardzo twórczej nazwie, o bardzo twórczym logo i Ty śmiesz być "anty FA"? Za duży sentyment do tej bajeczki, albo po prostu dalej jesteś dzieckiem, z chęcią posiedzenia sobie w budzie razem z Reksiem.

No ale nie przyszedłem tu, żeby Cię obrażać..
Chciałbym, żebyś odpowiedział mi na pytanie: dlaczego jesteś "anty FragArena" i co Ci się takiego nie podoba w niej.. ?

P.S. Fragarena nie ma koloru różowego tylko magenta, a to różnica Misiaczku : )

Pozdrowienia od Graczy FA :)
#25048 przez NN'
N, 15 sie 2010, 13:12
No tu będzie pierwszy beef w historii polskich serwerowni!

Sru, zniszcz go !
ptsptsptpsptpsptpsppp (beatbox)
#25049 przez Fallen
N, 15 sie 2010, 13:15
pompeck trochę jesteś dziwny.Żyjemy w takim kraju,że można mieć swoje zdanie nawet do tego co nawiązujesz. Mi też te serwery się nie podobają i co też wyskoczysz,iż jestem dzieciakiem?
Napisz jeszcze na board-cs.pl jaki to Sru jest zły,bo nie lubi waszej serwerowni albo poskarż się dla mamy,że ktoś nie lubi waszych serwerów. Ogarnij się człowieku.
#25050 przez p0mpec2k@
N, 15 sie 2010, 13:41
z tego co pamiętam nie dostał albo slota albo admina, na którymś z serwerów. nabijał posty, nie miał godzin itp.

to aby pytanie, chcieliśmy na FA poznać bardziej jego "pogląd" ;}
ja chcę aby się dowiedzieć, dlaczego on tak nie lubi FragAreny? : ((
tak, to taki kraj, w którym można mieć swoje zdanie, ale też kraj wolny i chyba mogę zadać pytanie, prawda? : )
#25051 przez kam821
N, 15 sie 2010, 13:46
Pompa, wypierdalaj na FA i to już, nie dałem Ci pozwolenia pisania o FA na innych forach !

Prawda jest taka, że chwilowo Sru ma problemy, bo koleguje się z pewną osobą (która z drugiej strony również liże mu anal), która nie lubi odcieni, które jemu się wydają różowe, nawiązując, magencie daleko do jakiegokolwiek różu, no chyba, że jedyny róż, jaki widział, to szminka na dupie kolegi.

A sru i tak nikogo nie zniszczy, bo podpierdala teksty innym i brak mu zapału do myślenia, nawet ten banner nie jest jego.

PS: Załogę reksia chcę przeprosić za tego idiotę, gdyż mnie absolutnie nie boli to, że ktoś ma problemy do mojej sieci, wręcz ciesze się, że jest ona zauważalna w sieci, a że są wrogowie, cóż, ideałów nie ma.
Peace.
#25055 przez PapkinSWDN
N, 15 sie 2010, 14:20
No więc tak:pompeczko zauważ że reksio i FragArena mają współpracę (spójrz w stopke,wymiana linkami),więc jakby was nei lubił,to by ** nie umieścił linku do was,trak samo jak wasz admin nie umieścił linku Reksia.
I jak możesz,to utemperuj userów na twoim forum,bo ten wasz skrypt jest ciut dziurawy i może sie coś złego stać.Pozdro..:D
P.S.Magenta to też rushowy kolor..:D
#25056 przez kam821
N, 15 sie 2010, 14:25
I jak możesz,to utemperuj userów na twoim forum,bo ten wasz skrypt jest ciut dziurawy i może sie coś złego stać.Pozdro..Happy

Pzdr, jak zdobędziesz md5 mojego hasła to proszę o kontakt na kam821[at]gmail[dot]com, ale wątpie, że Przemo ma mniej dziur, niż wychwalany przez co po niektórych MyBB, który pod względem kodu wcale lepszy nie jest ;)
Bądź co bądź ataku się nie boje, bo nie ma czego, a Ty straszyć możesz sobie kolegów z rly, a nie osobę, której od 6 lat wirus nie zagościł na kompie, a co dopiero pazer na FTP, chociaż muszę przyznać, że logi nieautoryzowanych prób logowania są całkiem pokaźne :)

PS: [quote="Wikipedia"]Często nawet magentę zalicza się do odcieni różowego.[/quote]
To, że często, nie oznacza, że zawsze, ja mimo wszystko nie zaliczam magenty do różu, bo jest ona dla mnie kolorem innym niż róż, co najwyżej moge ją podciągnąć pod czerwony.
#25058 przez PapkinSWDN
N, 15 sie 2010, 14:34
wątpie, że Przemo ma mniej dziur, niż wychwalany przez co po niektórych MyBB

Sama gubisz się w swoich wypowiedziach.

której od 6 lat wirus nie zagościł na kompie

co ma wirus do wątku?

Co do twojego post scriptum (sam nie wpadłbym na to):
http://pl.wikipedia.org/wiki/Magenta_(barwa)
#25059 przez kam821
N, 15 sie 2010, 14:39
@up
Już nie sama, bo nie moja wina, że mi Wojtuś dowalił różowy kolorek dawno ot tak, 4fun, tak naprawdę nazywam się Kamil i witam społeczność Reksia ;)

Oczywiście, chodziło o słowo 'więcej', aniżeli 'mniej', zwykły nadmiar ilości skojarzeń w jednym momencie.

co ma wirus do wątku?

Jakby to ująć, kwestie bezpieczeństwa ?
Czasem wystarczy dobrze skonfigurowany route server na styku z dostawcą, aby wyciąć niepożądane pakiety, nie trzeba wymyślnych antywirusów na kompie, tak samo wygląda sytuacja przy serwerze, lepiej wycinać, niż potem backupy przywracać.
#25060 przez NN'
N, 15 sie 2010, 14:44
Ja w ogóle nie wiem o co tutaj chodzi. Panowie, chcecie sobie udowodnić, kto jest pizdą, kto ma lepsze ** nie wiem jakieś kodowanie, kto jest cwaniakiem na dzielni? Pompeczka - jeśli wymigujesz się od tego, że magenta to nie jest kolor różowy, to tak jakby chińczyk mówił, że nigdy w życiu nie jadł w ryżu, bez przesady, ale jak nawet jak to jest ten kolor różowy, to nie oznacza, że ktoś jest pizdą ** heterycy. Jak założę różową koszulkę polo, to też będę pizdą?

więc ogarnąć mordki i dajcie sobie na wstrzymanie i powachlujcie się, bo straszny gorąc jest :c

5
#25061 przez kam821
N, 15 sie 2010, 14:52
@NN'
Nie chodzi dokładniej o to.

Z tego co sam powiedziałeś, wyszłoby, że jesteś w najlepszym przypadku babą, bo właśnie dla tej grupy rasy człowieczej przytacza kolor różowy Sru :)

Ale stop z wyzwiskami, problem leży tylko i wyłącznie po Waszym administratorze, a Pompie za to, że wpierdala się w nie swoje sprawy, należy się osobny kutas na twarz.
#25062 przez Fallen
N, 15 sie 2010, 14:58
niech jakiś MOD zamknie ten temat,a swoje zażalenia pisać na pirv do Sru.

PS. nienawidzę różu
// Się robi.
#25063 przez luk.
N, 15 sie 2010, 15:10
rózowy jest ok,tak samo serverek DM Fragareny.
pzdr.
#25071 przez Sru
N, 15 sie 2010, 16:47
Cała zabawa z fragarena versus reksio wynika z takich a nie innych stosunków między mną a Kamilem. To że sobie dogryzamy nic nie oznacza, bo w sprawach ważnych dogadujemy się a i Kamil na wiele sposobów przyczynił się do rozwoju Reksia a nasze docinki są wyłącznie pewnego rodzaju żartem.
Przykro mi że niektórzy tego nie rozumieją, w związku z tym usuwam sygnę, bo jeszcze trafi się jakiś większy idiota który weźmie to na serio(a jak widać wielu potrafi to zrozumieć.
Prawda jest taka, że chwilowo Sru ma problemy, bo koleguje się z pewną osobą

Dobrze wiesz jakie zawsze były między nami stosunki i że mefson niema nic do tego.
A sru i tak nikogo nie zniszczy, bo podpierdala teksty innym

Jeszcze zmienisz zdanie na temat moich punchy. :)
rózowy jest ok

Magenta!
Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego ma na sygnaturze obrazek "anty FA"? czyżby coś Ci się stało na FA, że jesteś teraz urażony naszą serwerownią?

Ani ja ani tym bardziej Kamil nie posiada serwerowni, odsyłam Cie do google.
Piona.
#25077 przez MEFSON
N, 15 sie 2010, 17:21
Że tak się wtrącę jak widzę wiele konfliktów i problemów jest tak mi się wydaje że spowodowane i skierowane w moją osobę więc napisze co nieco na ten temat.

Znam Kamila już sporo czasu nie tyle co Wojtka lecz tą grafikę którą wykonałem sam mu pokazałem z czego śmiał się więc sam wie że to jest tylko 4fun nie jakieś ubliżanie jego osoby czy też forum.

Co do tej kwestii:
Prawda jest taka, że chwilowo Sru ma problemy, bo koleguje się z pewną osobą

Po 1 to pisz z kim i jak nie bezosobowo bo to po frajersku jest wiesz?

2.Wy chyba myślicie (nie mówię tutaj o wszystkich) że ja go w jakimś sensie hmm. Podburzam czy też namawiam do jakiś celów w których ma sobie robić za plecami?
To się grubo mylicie nie jestem na tyle idiotą aby robić takie coś.

Co do tego iż jestem Adminem FFA jest mi to całkowicie obojętne czy będę go posiadał nadal czy też go stracę, Wojtek sam mi zaproponował czy chcę objąć tą posadę odpowiedziałem mu że "Jest mi to obojętne".
Staram się robić tyle ile mogę dla serwera nic więcej...

Natomiast nie wiem czego wy się czepiacie?
Z tego co widzę to dosłownie nikt nie wyraża zainteresowanie od strony reklamy serwera oprócz tych osób które biorą udział w konkursie w którym oczywiście są nagrody a patrząc z waszej perspektywy myślenia widać to tak:"Mam admina i to całkowicie za darmo, nie ponoszę żadnych kosztów to po jaki chuj mam reklamować serwer niech zrobi to kto inny"

Może jeszcze najlepiej żeby płacić wam za reklamowanie serwera? Bo z własnej dobrej woli ciężko komukolwiek ruszyć dupe i dać pare reklam na forach.

Jeśli mielibyście jakiekolwiek zainteresowanie z tej strony to serwer kiedy otrzymał nowe IP byłby pełen po maksymalnie 3 dniach...

Nie mówię tutaj ogółem ale to do osób które myślą że są jakimś tutaj Guru czy bóg wie kim.

Do tych najbardziej oburzonych i najmniej wtajemniczonych w tą całą sytuację między Mną,Wojtkiem i Kamilem powiem tak: W DUPIE BYŁEŚ GÓWNO WIDZIAŁEŚ.

To na tyle.