Wklejka z www
wklejka z konsoli:
Posługuję się nickiem "P." Zbanowany jest (1) P. Z mojej strony wyglądało to tak, że de_lidl się kończył i miał wejść de_nuke. Było ponowne wejście na serwa które się zawiesiło. Anulowałem połączenie i połączyłem się jeszcze raz i wchodząc z nickiem (1) P. P. był na lagu ze statami z poprzedniej mapy. SSy się nie zapisały. Warunkowe UB i czekacie na następną okazje czy patrzycie demka z map od kiedy tutaj gram ? Pomijam fakt, że posiadam STEAM a z żadnej wklejki nie widać, żebym go posiadał.. Mój steam id to
Kod: Zaznacz cały
Szczegóły Bana Szczegóły
Gracz (1)P.
Typ Bana SteamID lub Adres IP
SteamID Brak SteamID
Adres IP 31.182.131.146
Wykonano 17-05-2014 - 13:53
Długość Bana Na Zawsze
Wygasa za Nie odpowiedni.
Powód "Wklej screeny na reksio-cs.pl"
Zbanowany przez Admina LuKoIl ()
Zbanowany na Serwerze Reksio[FFA] by Pukawka.pl
Poprzednie Bany 0wklejka z konsoli:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Masz bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : ( 1 ) P.
[AMXBANS] Przyczyna : ' Wklej screeny na reksio-cs.pl '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.REKSIO-CS.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 31.182.131.146 '
[AMXBANS] =============================================== Posługuję się nickiem "P." Zbanowany jest (1) P. Z mojej strony wyglądało to tak, że de_lidl się kończył i miał wejść de_nuke. Było ponowne wejście na serwa które się zawiesiło. Anulowałem połączenie i połączyłem się jeszcze raz i wchodząc z nickiem (1) P. P. był na lagu ze statami z poprzedniej mapy. SSy się nie zapisały. Warunkowe UB i czekacie na następną okazje czy patrzycie demka z map od kiedy tutaj gram ? Pomijam fakt, że posiadam STEAM a z żadnej wklejki nie widać, żebym go posiadał.. Mój steam id to
# 4 "P." 370 STEAM_0:0:18574256 0 00:53 16 0