ewidentny no recoil,
za chwilę będą dema
Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
http://97965.hltv2.pukawka.pl/hltv-1405 ... 798800.zip
choćby od 09:50 do końca, ale wcześniej też widać
Proszę o potwierdzenie ( lub nie) przez 2 adminów i zamknięcie tematu.
choćby od 09:50 do końca, ale wcześniej też widać
Proszę o potwierdzenie ( lub nie) przez 2 adminów i zamknięcie tematu.
Ostatnio edytowano N, 11 maja 2014, 12:06 przez puszek, łącznie edytowano 1 raz
Dziwnie mu ten celownik ucieka w dół, tylko nie wiem czy to nie wina HLTV.
Reksiowy Lewak
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
nie, to nie widna hltv.
HLTV wygładza ruchy, więc nie widać tych drobniejszych drgań celownika.
Na żywo było widać więcej, niestety nie nagrałem dema bezpośrednio, nast. razem nie popełnię tego błędu.
To może nawet aim, a nie no recoil, ciężko stwierdzić po pojedynczych strzałach z awp.
Przy wszystkich strzałach z awp celownik leci w dół, widać nawet ślad kuli na murku/skrzynce a przeciwnik dostaje banię.
HLTV wygładza ruchy, więc nie widać tych drobniejszych drgań celownika.
Na żywo było widać więcej, niestety nie nagrałem dema bezpośrednio, nast. razem nie popełnię tego błędu.
To może nawet aim, a nie no recoil, ciężko stwierdzić po pojedynczych strzałach z awp.
Przy wszystkich strzałach z awp celownik leci w dół, widać nawet ślad kuli na murku/skrzynce a przeciwnik dostaje banię.
ja twierdze że nić nie mam za długo gram w tą grę i za stary już na czity jestem. Zróbcie co uważacie
-- Dodano 11 maja 2014, o 17:13 --
to kiedy dostane to ub bo chce wkońcu pograć czekać na odpowiedz 7 godzin albo 8 to przesada
-- Dodano 12 maja 2014, o 18:11 --
no i ile czekać mam tydzień miesiąc ????
-- Dodano 11 maja 2014, o 17:13 --
to kiedy dostane to ub bo chce wkońcu pograć czekać na odpowiedz 7 godzin albo 8 to przesada
-- Dodano 12 maja 2014, o 18:11 --
no i ile czekać mam tydzień miesiąc ????