Regulamin działu: Procedura wrzucania screenshootów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Twoje screenshoty znajdują się w folderze cstrike bądź cstrike_polish, pod nazwą mapy i w formacie .bmp np. de_inferno0000.bmp
Należy wrzucić je spakowane na jakiś hosting(nie obrazków!) np. przeklej.pl, speedyshare.com itp. a następnie w temacie podać link, zbanowany nick oraz ew. okoliczności. Załącz też wydruk z konsoli który pokazuje się po wejściu na serwer.
Spis banów znajduje się tu: http://bany.reksio-cs.pl
Wazne! Zawsze jest 5 screenów!
Data modyfikacji piątego screena jest inna od pozostałych...
JA tam nic nie wiem może coś z kompem nie tak , ale raczej jak bym jechał na wh to bym nie dał rady tak szybko wyłączyć a potem nie wiem zamazywać w paincie. Wiem że na ns gram , ale możecie uwierzyć , że nie gram na wh.
na 2 ssie widać naboje przez sciane, w 1 chyba też http://img11.imageshack.us/i/csoffice0004m.png/
Ok, to co to za kropeczki na 4 ss- ie. I czemu ss- y zaczynają się od 3 screena.
Skaner mnie trochę wyprzedził
.
Skaner mnie trochę wyprzedził
.
Te naboje zawsze mam tak niezależnie czy ktoś mi zrobi ss'a czy ja sam. A zaczynają się od 3 , ponieważ wyciągałem je z katalogu nie po kolei , wrzuciłem do archiwum i tak zostało pewnie.
takie kropki czasem są jak się robi ssy i skaner to nie są naboje!
dla mnie czysty
dla mnie czysty

I dla mnie czysty. Chyba niepotrzebnie się czepiacie.
dobra ub, nastepnym razem walne dluzsze demko, bo to co mam jednak nie starczy. wielkie OKO patrzy wciaz!
te kropki to naboje zazwycczaj kolor ciemny przyjmuja przy wh, dużo razy przez nie ss'y nie mogłem ich przerobić:( . Gdy je widać na powierzchni lub gdy spadaja to mają ciemno-żółtykolor, a gdy som(dla ukcia , aby miał znowu co zkomentować) poniżej to przyjmują czarny .
dla mnie ma wh,
nie stety admin się nie spisał- ss'y kiepsko zrobione , bo jak widać na radarze nikogo w pobliżu nie ma ( przy pierwszych ss'ach), nawet trupów na drodze nie ma:([hr]
a ss'y zaczynają sie od 3 bo ma już na dysku dwa ss'y zrobione na tej mapie, naprzykład ja ostatnio wrzuciłem ss'y zaczynające się od numeru 25:)
dla mnie ma wh,
nie stety admin się nie spisał- ss'y kiepsko zrobione , bo jak widać na radarze nikogo w pobliżu nie ma ( przy pierwszych ss'ach), nawet trupów na drodze nie ma:([hr]
a ss'y zaczynają sie od 3 bo ma już na dysku dwa ss'y zrobione na tej mapie, naprzykład ja ostatnio wrzuciłem ss'y zaczynające się od numeru 25:)
Ja też dalej trzymam przy swoim, że odpalony.
ulan_32 napisał(a):te kropki to naboje zazwycczaj kolor ciemny przyjmuja przy wh, dużo razy przez nie ss'y nie mogłem ich przerobić:( . Gdy je widać na powierzchni lub gdy spadaja to mają ciemno-żółtykolor, a gdy som(dla ukcia , aby miał znowu co zkomentować) poniżej to przyjmują czarny .
dla mnie ma wh,
ryj tam ;]
koles jest czysty
przypomnij nmi na serwie abym dał tobje bana za obraze na forum:)[hr]
zgodnie z regulaminem orzymujesz na 7 dni
zgodnie z regulaminem orzymujesz na 7 dni
mowiac "ryj tam" obrazilem cie? haha
powiedzialem ze jestes zjebem? - nie
powiedzialem ze zajebie ci matke? - nie
powiedzialem ze jestes chujem? - nie
wiec nie rob z siebie posmiewiska
powiedzialem ze jestes zjebem? - nie
powiedzialem ze zajebie ci matke? - nie