Jakie id chłopie 80 procent na tym serwerze gra na nsie nie maja id, kamp meter ? Po co taki syf komu
Regulamin działu: Listę dostępnych map znajdziesz na stronie serwera
chodzi mi o cbble co gralem dzisiaj z rana ;p

hawaj napisał(a):Jakie id chłopie 80 procent na tym serwerze gra na nsie nie maja id, kamp meter ? Po co taki syf komu
"Chłopie" nie chodzi mi o STEAM_ID tylko o ID które każdy gracz ma przypisane na serwerze...

Fallen napisał(a):chodzi mi o cbble co gralem dzisiaj z rana ;p
OKOK !
I
my VW

WYWALIĆ FRILUFA!!!!! ta mapa już mnie denerwuje lekko mówiąc!
Sry za moje uniesienie.
Sry za moje uniesienie.

ja proponował bym dać rank na miesiąc czasu, była by jakaś rywalizacja części graczy o top i może pierwsze 3 miejsca otrzymały by nagrodę np. slot na miecha??
Natura dała nam dwoje oczu,
dwoje uszu, ale tylko jeden język,
po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili.

tomkje napisał(a):hawaj napisał(a):Jakie id chłopie 80 procent na tym serwerze gra na nsie nie maja id, kamp meter ? Po co taki syf komu
"Chłopie" nie chodzi mi o STEAM_ID tylko o ID które każdy gracz ma przypisane na serwerze...Fallen napisał(a):chodzi mi o cbble co gralem dzisiaj z rana ;p
To powiedz jakie id bo ja niewiem o co chodzi...
gamers_ napisał(a):ja proponował bym dać rank na miesiąc czasu, była by jakaś rywalizacja części graczy o top i może pierwsze 3 miejsca otrzymały by nagrodę np. slot na miecha??
problem w tym że ja sam nie wiem czemu ten rank sie restartuje. ; P
Ja bym zapodał mapke de_inferno_perfect i jakąś aim mape na noc gram często w nocy i przydało by się coś małego.Ta perfect inferno jest wyjabana pozdro
Starość nie radość
Ja myślałem bardziej o HL Stats niż zwykłym ranku i przydałby się więcej adminów takich zaufanych czy coś bo zawsze jak wejdę na serwer to czit/bot/kamper lata. Osoby, które nie ruszają się przez 15 sekund są automatycznie kickowane, co o tym myślicie?
Hedstajl napisał(a):Ja myślałem bardziej o HL Stats niż zwykłym ranku i przydałby się więcej adminów takich zaufanych czy coś bo zawsze jak wejdę na serwer to czit/bot/kamper lata. Osoby, które nie ruszają się przez 15 sekund są automatycznie kickowane, co o tym myślicie?
hlstaty były i ogólnie rzecz biorąc zauwazyłem:
a)jak bym miał każdego gracza w nim zapisywać to w miesiac zajechał bym xeona/4gb ram bazą danych. pozatym system jest dość walidwy i raczej dla source.
kamperzy są od dawna automatycznie kickowani, do tego jeśli jest afk na respie auotmatycznie wywala paczke.
może maniane wywalimy, bo ciągle dupe truje i wszystko mu nie pasuje.
dla mnie robi się chora sytuacja z przyjmowaniem adminów i tak jest za dużo! Nigdy Sru nie zrobisz tak,że admin będzie a serwie!

Fallen, za ciasno Ci się robi? Bo nie wiem jaki jest w tym problem, że jest ich dużo. Ja widzę same zalety.