fb

#51465 przez TnT
Cz, 14 lip 2011, 13:43

Witam. Od kilku miesięcy mam taki problem, że po włączeniu komputera internet jest przez kilka sekund i później go nie ma. I tak na zmianę. Czasami takie coś trwa nawet godzinę, i wtedy nie nie mogę zrobić. Problem ten miałem już przed wymianą modemu, po wymianie to samo. Internet mam z kablówki firmy INEA 20 mb, podłączony przez kabel RJ45. System Windows XP Professional. Model modemu to Cisco EPC3212. Z góry dzięki.

-- Dodano 14 lip 2011, 2011 13:43 --

#51495 przez GrAbErO
Cz, 14 lip 2011, 20:12
skontaktuj się z operatorem, gdyż chyba to do niego nalezy nareperować ten problem.Jezeli on nie zareaguje, mozesz rozwiacac umowe z jego winy, nieponoszac zadnych kosztow, i podiszesz z lepszym, byc moze
#51498 przez enron
Cz, 14 lip 2011, 20:50
Po pierwsze jak masz możliwość podłącz inny komputer do tej sieci.
#51504 przez TnT
Cz, 14 lip 2011, 22:59
enron napisał(a):Po pierwsze jak masz możliwość podłącz inny komputer do tej sieci.

Nie mam takiej możliwości :( A ojciec sie raczej nie zgodzi na zmiane operatora :/
#51518 przez zchiz
Pt, 15 lip 2011, 10:28
Zobacz czy nie masz wirusów. Swego czasu był jeden taki, który blokował sieć. Zobacz z innym kablem sieciowym. Jeśli masz możliwość to sprawdź z inną kartą sieciową. Obstawiam, że nie jest to wina operatora a Twojego sprzętu.

Podobne wątki Statistics Ostatni post
Program do czyszczenia komputera
przez Sru N, 12 wrz 2010, 16:03 w Pytania i problemy
13 Odpowiedzi
3335 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez gamers_
So, 22 sty 2011, 15:46
Pierd**** dziecko internetu :/
przez Qend N, 8 maja 2011, 23:52 w O wszystkim i o niczym
8 Odpowiedzi
786 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez hawaj
Wt, 10 maja 2011, 06:21
Globalny test internetu przyszłości
przez luk. Pt, 14 sty 2011, 15:29 w O wszystkim i o niczym
0 Odpowiedzi
1046 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez luk.
Pt, 14 sty 2011, 15:29
Zapotrzebowanie internetu na nowe witryny
przez luk. Pn, 3 paź 2011, 12:39 w O wszystkim i o niczym
1 Odpowiedzi
773 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez enron
Pt, 7 paź 2011, 09:54
Do sprzedania antena do internetu radiowego 19 dbi 2,7 ghz
przez balu N, 29 sie 2010, 20:04 w Kosz
0 Odpowiedzi
1103 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez balu
N, 29 sie 2010, 20:04
brak ub
przez jasmin2313 Wt, 4 wrz 2012, 19:31 w Screeny
2 Odpowiedzi
593 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez jasmin2313
Śr, 5 wrz 2012, 15:10
brak OpenGLy
przez beniz N, 8 mar 2015, 12:57 w Problemy z CS
1 Odpowiedzi
718 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez Sru
N, 8 mar 2015, 13:20
Brak ssów
przez Dreams;-) N, 12 mar 2017, 22:07 w Screeny
1 Odpowiedzi
634 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez manaskal
N, 12 mar 2017, 22:22
brak ssów
przez pytyky Cz, 30 mar 2017, 14:48 w Screeny
1 Odpowiedzi
660 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez manaskal
Cz, 30 mar 2017, 15:44
Brak Zdjęć ;(
przez witojas94 Pt, 29 lip 2011, 13:24 w Screeny
9 Odpowiedzi
884 Wyświetlone

Avatar użytkownika

przez witojas94
So, 30 lip 2011, 16:00

Kto przegląda forum

Zidentyfikowani użytkownicy: Google[BOT], MiszczeQ, puszek