server zmienia inne ustawienia proporcjonalnie do interpa i do updaterate tylko ,ze to nie dziala dokladnie tak jak bylo zamierzone da rade wymuszac niedozwolone wartosci w trakcie rundy a server je wymusza na prawidlowe przy starcie nastepnej rundy, mozna utrzymac interp na 0.02 a updaterate i raty zbic bardzo nisko osiagajac pingi zerowe, strzelalem do osob na servie i moze jestem wariatem ale jak to jest ze wielu graczy latwo lapie hs, nawet gdy jestes z nimi w druzynie i do nich strzelasz pojawiaja sie iskry, natomiast jest paru graczy i to notorycznie tych samych ktorzy "nie maja glowy" i za huja tego nie doswiadczysz w ich przypadku a strzelanie z 1 metra w glowe z mp5 konczy sie 7/80 i wszystko w lewe ramie, jak ktos ma ochote niech poeksperymentuje
chcialbym sprostowac cos odnosnie skargi a temat juz zamkniety:
czary mary gdzie sa moje dolary to nie jestem ja, wiec jak np kogos oskarza o wh prosze miec to na uwadze, musze tez skomentowac sprawe nevara:

DDDDDDDDD ( to caly komentarz )
,oraz jezeli stwierdzam fakt "3x15 klamalem" to jest to fakt a nie moje preferencje polityczne, czym innym bylo by napisanie " lubie PO czy SLD", sam glosowalem na Domino Jachas z UPR
dzieki p^p