Ja mam tak że myszka rusza się tak ospale i ustawiam w opcjach coraz więcej inie widzę różnicy.
Ja też myślałem że moje słuchawki się zje****
Bakurano napisał(a):siedzę sobie u ziomka mówię mu wbij na reksia wbija na reksia a on ma 299-300 fps non stop mówię co to ** jest przecież max był 100 a teraz już 300 ?
pen9r napisał(a):Spróbujcie kombinacje
developer 1 fps_max 100
developer 0 fps_max 101
Bo jak macie developer 1 i fps_max 101 to wtedy wiem ze gra chodzi spowolniona itp.
developer polega na tym, że nie tylko pokazuje się okienko w lewym górnym rogu z konsolą, ale także na tym, że zezwalasz grze na więcej niż 100fps. Może pokazywać Ci i 500, ale gra jest tak strojona, że najlepiej chodzi na 100.
Dlatego przy developer 1 trzeba ustawić komendę fps_max 100. Jak dasz 101 to już jest źle. A po updacie chyba developer został włączony automatycznie w nowym cfg.
PS. Jak pogadałem z ludźmi o nowym updacie to kliknąłem 2 razy na ikonkę steam -> tam po lewej jest lista gier -> kliknąłem na counter-strike prawym myszki -> potem wlaściwości -> tam wszedlem w aktualizacje i nastawilem zeby nie pobieralo automatycznie. Do tej pory nic nie pobrało i cs śmiga po staremu.

penerku gdybym ja wiedział że w tym steam coś takiego jest to na pewno dalej bym grał na tym starym cs'ku a teraz muszę się męczyć na tym śmiechowatym
,ale jedyne co mi się podoba to modele postaci nioh nioh kocham je poprostu jeszcze tak fajnie te iskry od naboi fajnie się od ściany odbijają mniam 

Jak co to ja od jutra gram na ns. Wszystko mi sie posypało, reinstal nic nie dał. Obraz rozmyty(u góry), na dole biały pas. Na żaden server mi mogę wejśc..
Od dzis gram na ns. Na steam mam tylko 20 fps, próbowałem wiele sposobow zeby to naprawic i nic> ktos jeszcze ma taki problem? moze ktos wie jak to naprawic?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No u mnie też niestety porażka na całej linii.
1) Pomimo tego, że mam wgrany swój stary cfg, gdy zmieniam broń scroll'em nie ma potwierdzenia (bron zmienia się automatycznie - wcześniej miałem tak, że z poziomu klawiatury (1,2,3 itp) nie musiałem potwierdzać (hud_fastswitch) natomiast scroll'em już tak - wie ktoś jak to przywrócić?
2) Cały sens dziwny - Akceleracja myszy - przy szybkim ruchu myszy w zasadzie celownik stoi w miejscu, wcześniej szybszy ruch pozwalał na szybszy obrót.
3) Grafika w menu - niby drobiazg, ale obrazki w sklepie zostały jakby zmienione (chyba, że to moje wizje jakieś)
Po za tym ludzie piszą, że można zmieniać modele w opchach na te z CZ itp - ja się pytam, gdzie? Gdzie te nowe modele?
Bakurano: mógłbyś dać jakiegoś screena, jak te nowe modele wyglądają?
Czy którykolwiek z moich przyjaciół potrafi mi pomóc? Zna odpowiedzi na moje pytania? albo chociaż na któreś z nich?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam,
Delicate Balance
1) Pomimo tego, że mam wgrany swój stary cfg, gdy zmieniam broń scroll'em nie ma potwierdzenia (bron zmienia się automatycznie - wcześniej miałem tak, że z poziomu klawiatury (1,2,3 itp) nie musiałem potwierdzać (hud_fastswitch) natomiast scroll'em już tak - wie ktoś jak to przywrócić?
2) Cały sens dziwny - Akceleracja myszy - przy szybkim ruchu myszy w zasadzie celownik stoi w miejscu, wcześniej szybszy ruch pozwalał na szybszy obrót.
3) Grafika w menu - niby drobiazg, ale obrazki w sklepie zostały jakby zmienione (chyba, że to moje wizje jakieś)
Po za tym ludzie piszą, że można zmieniać modele w opchach na te z CZ itp - ja się pytam, gdzie? Gdzie te nowe modele?
Bakurano: mógłbyś dać jakiegoś screena, jak te nowe modele wyglądają?
Czy którykolwiek z moich przyjaciół potrafi mi pomóc? Zna odpowiedzi na moje pytania? albo chociaż na któreś z nich?
Z góry dziękuję
Pozdrawiam,
Delicate Balance
Niestety ja Ci nie pomogę:( sam nie moge poradzic sobie z tym ustrojstwem. Zainstalowałem ns i muszę narazie tak grac, dodam że na ns mam ciagle 99-100fps;o a na steam 60. Całkiem inna płysnosc gry, nigdy nie zwróciłem na to uwagi;o
broken co do tych modeli to są modele z cs 1.5 ten zielony kubraczek okularki ,wogóle mapy mi się pozmieniały na takie jak na eslu niebo różowe na d2 zwała straszna,a i czy mi się wydaje w awp jest szybszy zoom prawie jak na 1.5?,a jeszcze ns słyszą ns ,a steam słyszy steam ;]
Suche, jeżeli mogę Cie prosić zajedz mi linka do ns-a 
i do patcha któego używasz
Bo ja też na steam mam 50-60fpsow a na ns pewnie bede miał normlanie.
pozdrówki !

i do patcha któego używasz

Bo ja też na steam mam 50-60fpsow a na ns pewnie bede miał normlanie.
pozdrówki !
By przetrwać tutaj resztę dni na wieczny dzień,
muszę pokonać trudny czas przeciwko rasie.
Za żadną cenę nie dam wam mojej ojczyzny,
jej nigdy nie pozbędę się bez woli walki.
muszę pokonać trudny czas przeciwko rasie.
Za żadną cenę nie dam wam mojej ojczyzny,
jej nigdy nie pozbędę się bez woli walki.
BrokenNote napisał(a):1) Pomimo tego, że mam wgrany swój stary cfg, gdy zmieniam broń scroll'em nie ma potwierdzenia (bron zmienia się automatycznie - wcześniej miałem tak, że z poziomu klawiatury (1,2,3 itp) nie musiałem potwierdzać (hud_fastswitch) natomiast scroll'em już tak
ten sam problem mam...
Także wolę pograć na ns niż z tym się bawić.
Poprzez trening można dotrzeć do bram niebios
http://www.vaginatown.org/showthread.php?t=1837
Tutaj jest wszystko bardzo dokładnie opisane, co zrobić żeby wrócić do "starego" grania. Ja zrobiłem zgodnie z wytycznymi i wszystko śmiga tak jak przed tym zjebanym updatem
Tutaj jest wszystko bardzo dokładnie opisane, co zrobić żeby wrócić do "starego" grania. Ja zrobiłem zgodnie z wytycznymi i wszystko śmiga tak jak przed tym zjebanym updatem