PROPONUJĘ odebrać status admina Panu grającym pod nickiem "mefis" , oraz obdarzyć go pormanentnym banem na owym serwerze. Zachowanie ww admina jest karygodne i niedopuszczalne pod żadnym względem . Wyzywanie graczy i zachowanie niegodne kogoś kto powinien"pilnować porządku" musi być odpowiednio wynagrodzone. tym bardziej wszystko pod obecność następnego "admina" http://steamcommunity.com/id/0120910323
Jako, że byłem w pewien sposób obecny przy całej sytuacji, chciałbym wziąć Mefisa w obronę. Wczoraj w nocy wszystko wyrwało się spod kontroli. Proponuję dać mu szansę, osobiście przeprowadzę z nim rozmowę wychowawczą.
Reksiowy Lewak
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Miłość! Wolność! Tolerancja!
Nie wierzę w happy end, widzę same negatywy
Ciągle ranię innych, często nieświadomie,
Obdarty z empatii, aspołeczny pojeb,
Mefis to jest prosty kochany czlowiek. Ma specyficzne poczucie humoru, jest halasliwy, ale powiedzmy sobie szczerze... Kto Mefisa nie lubi? Rowniez bylam obecna przy sytuacji i rowniez wnosze prosbe o danie mu szansy. Dzieki niemu nie ma nudy na serwie, niezaleznie od godziny!
Mefis też człowiek, więc o co chodzi ? Jedna jakaś tam niby " głupota" w porównaniu do dużej liczby pozytywnych działań , więc nie ma się co czepiać , w prawdzie nie było mnie przy tej sytuacji ale daję wiarę tym wyżej

Nie sądź i nie uśmiercaj zbyt pochopnie .
Z jednym się zgodzę
^^
Dzieki niemu nie ma nudy na serwie, niezaleznie od godziny!
^^
Kiedy zaczynałem grać w Counter-Strike'a nawet w najśmielszych marzeniach nie dochodziłem do momentu, gdzie gra mogłaby stać się moim sposobem na podróżowanie, poznawanie ludzi, zarabianie pieniędzy, że mogłaby stać się częścią mojego życia. - Neo
zamykam