serwer cs

serwer cs

#110603 przez Hak3R
Cz, 21 lut 2019, 00:46
Witam :) , chcialem wyslac prywatna wiadomosc do ADMINA STRONY ale cos nie moge wyslac , wiec napisze tutaj .
Pozniej mozecie skasowac post .
W okresie 2009-2014 prowadzilem siec serwerow CsBlanty
Pozniej siec zostala zamknieta . Po kilku latach ludzie zaczeli odzywac sie na FB zeby wspolnie pograc .
Nie kupujemy serwera bo nikomu sie nie chce tego prowadzic , szukalem szukalem i w sumie wasz serwer przypadl nam do gustu , czyste ffa bez zbednych dodatkow .
Chcemy zebrac starych graczy i grac na waszym serwerze zazwyczaj weekendowo poniewaz srednia wieku 24-26 lat :) kazdy ma swoje obowiazki dlatego tez nie stawiamy serwera .
U nas na forum (www.Cs-Blanty.cba.pl) mamy wstawiony wasz serwer jako (nasz) :) , oraz wasze logo w stopce , mysle ze jest to dla was tez forma reklamy , pytanie moje czy :
Na serwerze nasi starzy gracze moga grac z tagiem Cs-Blanty# Nick (jak mowilem siec nie istnieje jest tylko fanpage ktory ma za zadanie ulatwic kiedy mamy grac :) .
Nie chcialbym zeby ktos nas pobanowal :)
2 pytanie to czy mozecie umiescic rowniez nasze partnerstwo gdzies u was .
Jesli nie , nic sie nie stanie , jak mowie zalezy nam wylacznie na grze na waszym serwie , pozdrawiam Hak3R
#110607 przez Hak3R
Cz, 21 lut 2019, 20:20
Ok :) W kazdym razie chce poinformować tak czy siak partnera macie :)
Nie banujcie naszych graczy o ew. adminie bedziemy rozmawiac za jakis czas bo narazie zbieramy ludzi :)
Jak mowilem mamy swoje lata i nie przyszedlem tutaj z zalozenia ze bede adminowac , ja sie juz "wyadminowalem" :) Ale jesli bedziemy grac to moze sie przydac , zobaczymy.
Zaden z naszych ludzi przynajmniej bylych adminow nie uzywal /uzywa wspomagaczy .

Dzieki za normalne podejście do sprawy
Temat do skasowania , niech admini zapoznaja sie z tym tematem i traktuja Cs-Blanty jako przyjaciela sieci . Pozdrawiam :)
#110609 przez Hak3R
Cz, 21 lut 2019, 20:58
Narazie zbieramy ludzi :D przez te kilka lat jak ciezko sie zgadac
Ja tam juz wbijam wieczorami
#110616 przez Miskuzi`
So, 23 lut 2019, 10:01
timetodie napisał(a):Fajna sprawa, Zobaczymy na co stać Cs-Blanty

a za jakis czas meczyk ;> Reksio vs Blanty :>