Witam.
Nie wiem jak waszym ale Moim zdaniem jest o wiele za mało map na servie, i wciaz przewijaja sie w kolko te same, przez co gra po jakims czasie staje sie poprostu nudna, dlatego uwazam ze z nowym rokiem powinnismy sprobowac i dodac kilka bo jak to mowia "nowy rok - nowy ja " A poprostu warto było by wgrac i sprawdzic jak ludzie beda na nie reagowac.
moje propozycje to:
de_dust
de_dust2002
de_pirenesi
de_prodigy
de_rats_1337
de_eldorado
de_cpl_mill
de_cbble
de_chateau
cs_estate
Nie sa to jakies wymyslne mapy tylko tak naprawde mozna pwiedziec ze wrecz pospolite i wiekszosci ludzi napewno dobrze znane
A z tego co pamietam byly juz wczesniej na reksiu.
Dlatego uwazam ze i dzis sprawdzily by sie w 100% . A gra była by troche bardziej zroznicowana i ciekawa.
Przy okazji rowniez mozna by dodac kilka malych map typu aim, takich jak np :
fy_buzzkill
awp_india
cs_deagle5
aim_map_usp
Dajcie znac co wy o tym myslicie
Nie wiem jak waszym ale Moim zdaniem jest o wiele za mało map na servie, i wciaz przewijaja sie w kolko te same, przez co gra po jakims czasie staje sie poprostu nudna, dlatego uwazam ze z nowym rokiem powinnismy sprobowac i dodac kilka bo jak to mowia "nowy rok - nowy ja " A poprostu warto było by wgrac i sprawdzic jak ludzie beda na nie reagowac.
moje propozycje to:
de_dust
de_dust2002
de_pirenesi
de_prodigy
de_rats_1337
de_eldorado
de_cpl_mill
de_cbble
de_chateau
cs_estate
Nie sa to jakies wymyslne mapy tylko tak naprawde mozna pwiedziec ze wrecz pospolite i wiekszosci ludzi napewno dobrze znane
A z tego co pamietam byly juz wczesniej na reksiu.
Dlatego uwazam ze i dzis sprawdzily by sie w 100% . A gra była by troche bardziej zroznicowana i ciekawa.
Przy okazji rowniez mozna by dodac kilka malych map typu aim, takich jak np :
fy_buzzkill
awp_india
cs_deagle5
aim_map_usp
Dajcie znac co wy o tym myslicie